Buick Electra -65 jäähdytin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja riviera56, 26.6.2014.

  1. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Näyttäisi olevan kiven alla uusi tollanen. Onko jollain hyviä vinkkejä/ linkkejä? Ebay ja oldbuickparts ja R-A kahlattu.Tai onko jollain uus paketissa jouten?
     
  2. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Moi,

    Omani kennotin joskus,mutta se oli aikoja sitten ennen kiinan alusyylareiden invaasiota.Mites vaikka US-Partista mittojen mukaan sopiva tollainen alujäähdyttäjä? Maalaa sen mustaksi,niin ei paista konehallista heti silmille? Uskoisin että mitoitus on aika lähelle samaa,mitä kaikki ton ikäiset iso koppaiset geeäämmät on käyttänyt.Kunhan vaan letkulähdöt osuu oikein.
     
  3. Buick462

    Buick462 Gearhead

  4. kj

    kj 2nd gear

    Jokunen vuosi sitten löytyi SouthWestTraden hyllystä -65 98 Oldsiin jäähdytin. Kysys sieltäkin. ;)
     
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    No ni,sieltähän niitä orkkis vastaavia löytyi. Mielummin tollainen US Radiatorin messinkinen, kuin alumiininen.
     
  6. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Okei, ei OD ole vielä kuollut vaikka välillä sellastakin kuulee. Kiitti vinkeistä. Tuo messinkinen varmasti kestäis auton jäljellä olevan eliniän. Tarve tosiaan siksi että mulla on väärän mallinen jäähdytin tossa. Se on ilman tunnelia ja alkuperäiseen kuuluu tunneli mukaan.
     

Kerro tästä muillekin!