Buick GS455 -70

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja coupedeville, 4.5.2003.

 1. heikkisj

  heikkisj Gearhead

 2. Co2

  Co2 3rd gear

  Ehkä hieman offtopikkia mutta silti.....

  Joku täällä mainitsi Jouni Koseniuksen ja broidi oli aikanaan tehny kauppoja sen kanssa ja ostanu sen -70 gs455 buickista sen moottorin josta oli juttua 2/86 Street/race lehdessä joka on mulla tossa pöydällä....

  Kone on tätä nykyä Buick Century -75 kiinni.

  Auto siirty mulle monien vuosien ruikutuksen jälkeen häälahjana... :D

  (OSTOILMOITUS!!!) Jos jollain on kuvia millanen se on tai ylimääräisenä ohjaustehostimen jalka nii voisin sen kohtuu hintaan ostaa pois koska alkuperänen osa hajos ja ny on joku väliaikakökkäre siinä kiinni (joka on ollu jo n. 20v!) nii haluisin orkkis osan takas jos löytyy....

  kaipa tollanen jostain muustakin sopis mutta ku en oo niin tietäväinen vielä näistä vehkeistä....
   
 3. MadMike

  MadMike Gearhead

  Juuri taisin nakata rautaroskikseen moiset...samalla meni 455sen siivapyörät ja kaikki muutkin apuraudat kun ei ne olleet 15v kelleen kelvannut.

  Nyt olen tehnyt tallisiivousta urakalla ja kaikki kelpaamaton lähtee kuusakoselle.

  Tarkistan vielä varoiksi oisko no vielä siellä tynnyrin pohjalla vai menikö edellisessä kuormassa.
  Ja kyllä on varmaan ollut monella GS455 ukolla tiedossa että mulla noita mosia oli joskus osina ja kokonaisina.´
  Jopa Jounikin tai ainakin Marko...


  Terv. Näinhän tässä aina käy...
   
 4. PauliP

  PauliP 1st gear

  Jos isolohkon hihnapyöriä löytyy, niin täälläkin on tarvetta. Ja raudoille myös, mutta ekana kysyjät ensimmäiseksi jonoon. :oops:
   
 5. Co2

  Co2 3rd gear

  no voi perhana! kato ihmeessä josko osia löytys!!

  mä oon ilmeisesti sen 15v myöhässä vaan... :D
   
 6. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Noi osat on vissiin ollu sitten 15v aktiivisesti tyrkyllä jos joku vaikka olisi kiinnostunu ostamaan? :odroll: Siis tuollaiset nippelit ei edes vie tilaa. Ymmärrän että vanteita ja korin osia lentää kaatiskuormaan jos ei heti löydy ostajaa. Kaikki pikkutilkkeet kuten moottorien ja apulaitteiden kiinnikeraudat ym kaikista eri koneista mitä kauttani on kiertänyt lojuu tukevassa pahvilaatikossa, uutta elämää odottaen. On onneksi iso talli johon mahtuu säilömään tuollaista varttikuution miljoonalaatikkoa! :wink:
  Myönnän toki että en ole tarjonnut osia kenellekään, mutta enpä ole niitä hävittämässäkään.
   
 7. MadMike

  MadMike Gearhead

  Offtopic.
  Jo no niinkain oot..kyllä noita joskus ilmoiteltiin ja puskaradion kautta annettiin tiedottaa että noita on nurkissa, jopa ilmaiseksikin siis.
  Kummasti vaan ne 455et ilman rautoja kelpasi kaikille ja rautoja ei saanut mukaan kirveelläkään.
  Itse kun pakkaan keräämään rautoja varalle mutta nyt on siivouksen aika kun 400m2 lattiapinta-alaa on vaan liian täynnä.
  Ja kattokorkeuttakin on harjaan se 5.5m...
  Nääs pitää saada yksi 48 jalkainen puikkovene talliin sisään.
   
 8. MadMike

  MadMike Gearhead

  Dampperi ja alasiivapyörä ja ilmeisesti vesipumpun siivapyörä on jäänyt varmuudella ja on nyt helposti noudettavissa, en lähetä.

  Sitten joku mystinen tehostin rautoineen joka tosin näyttää olevan jostain aika tuoreesta pelistä, tai mistä sitä tietää vaikka ois Buickinkin..ei jaksa muistaa mistä purettu.
   
 9. Miniucco

  Miniucco 1st gear

  Nyt kuulostaa ehkä hyvältä...laturin jalka?
   
 10. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Noh niin .Kesä on takana ja talliin on päästy eukonkotkotuksilta kaikkine matkusteluineen ja ainaisine jonnin joutavineen.
  Asiaan.Buickin runko on maalattu mustaksi samoin kaiki irto-osat ja sitä ennen ne oli hiekkapuhalettu.
  Kori on seuraavaksi vuorossa ja viime hommiksi irroittelin tankinpois ja sieltä se löytyi tutustapaikasta.Buickin kokoamiskuitti.

  Lisää projektikuvia kun homma on siinä vaiheessä.

  http://s6.photobucket.com/albums/y249/a ... G_0531.jpg
   
 11. MadMike

  MadMike Gearhead

  Pittää varmaan kahen-tai kolmen tai neljän GS friikin tulla ihmetteleen projektia joskus talven kaamoksessa...
   
 12. Miniucco

  Miniucco 1st gear

  Joup..
  Ajelin 2 viikkoa sitten Warkauden ohitte emännän kotkotuksien johdosta..olis voinu reissun paremminkin hyödyntää :poff:
   
 13. Miniucco

  Miniucco 1st gear

  MadMikelle kiitokset hyvästä kirja vinkistä, Buickiin liittyen, yksi on jo kiikarissa!!
   
 14. Miniucco

  Miniucco 1st gear

 15. heikkisj

  heikkisj Gearhead

 16. buick racing

  buick racing 3rd gear

  Taitaa olla sama omistaja myymässä joka omisti auton silloin -88 kun olin Tukkiholmassa?! Myyjän nimi Nils eli Nisseksi kutsuttiin ja samoissa kruisingeissa käytiin Ruotsin GS-klubin ollessa elossa ja voimissaan. Autoja kerhossa (siis GS) n. 80kpl 65-72 väliltä, jos en nyt ihan väärin muista? Samanvärinen -71 GS350 seisoi Strandvägenillä Q8 bensiksen pihalla (omistaja 60-70v. nainen) kunnes joku oli"niitannut" siihen jollain svennebiilillä, kertoi huoltoaseman pitäjä kun kyselin autoa myöhemmin.
  Hienoa tosiaan että Buick GS pysyy keskusteluissa, kun vain itsekin ehtisi useammin lukemaan! Ja terveiset Mad Mikelle sekä onnittelut Riihimäelle erinomaisesta häälahjasta sekä tietty itse häistä! Reilu velipoika...
  T :marko
   
 17. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Kas, 1972 GS tarjolla Affenanmaan kilvillä:
  GS 1972
   
 18. PauliP

  PauliP 1st gear

  Sama EU-hintoina:

  http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... 3E%253E&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?page=2@sortCol=@ord=@id_vehicle_type=@id_make=9@id_model=@id_car_type=@id_fuel_type=@id_gear_type=@id_drive_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@engine_size=@show=inline@id_four_wheel=@engineFrom=@engineTo=@mileageFrom=@mileageTo=@id_acc_air_auto=@id_acc_air_man=@id_acc_leather=@id_acc_traction=@id_domicile=@id_town=@posted_by=@new=@update=
   
 19. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Noilla hinnoilla kannattaa kyllä käydä ostamassa kruunuilla, 170000 kruunua on meinaan noin 15000 euroa..
   
 20. Miniucco

  Miniucco 1st gear

  Ja sitten pitää muistaa, että joutuu maksamaan tullille arvonlisän tasausveroa vai mitä se nyt olikaan :eek: noin 2,5% auton kauppahinnasta, mikäli sen mantereelle aikoo uittaa ja leimauttaa.
  Jos auto on ollut vuoden 1996 jälkeen mantereella rekisterissä, niin silloin tästä selviää kuluitta. Kiven tullissa saa hyvän palvelun suomeksi nopeasti ja laskut kulkevat sähköisesti.

  Mikä tärkeintä auto pitää poistaa rekisteristä myyjän toimesta ENNEN kaupantekoa, sillä mantereella asuva ei voi sitä enää tehdä.
  ts. Jos auto jää seisomaan eikä mene heti rekisteriin mantereella, vuotuinen autovero naputtaa kaiken aikaa mikäli autoa ei ole laitettu seisomaan kivellä.

  Kruunun kurssihan on pudonnut N. 20% syksyn aikana....
   

Kerro tästä muillekin!