Buick Meeting 2015

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja riviera56, 21.12.2014.

 1. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Iltaa
  Tapahtumissa ja myös cruisingeissa käy usein niin että saman merkin harrastajat katoavat suureen joukkoon. Monia hyviä kontakteja ja monia hyviä vinkkejä jää saamatta. Siksi nimim. Holley ja minä ollaan suunniteltu Buick harrastajien teema-meetingiä ensi kesäksi. Ainoa rajaus olisi siis merkki, kaikki mallit ja vuosimallit ovat ok. Paikaksi muodostunee Hämeen ja Satakunnan rajamaasto. Homma on nyt jokseenkin alkupisteessä mutta onhan tässä talvi aikaa. Kysymys kuuluu: Onko tapahtumalle tilausta?
   
 2. Se Ville

  Se Ville 1st gear

  On tilausta, varsinkin jos tilaisuus on pick.nick tyyppinen.
   
 3. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Niin, tarkoitus on tehdä rento, kiireetön, viihdyttävä meeting . Pick nick idea pannaan korvan taakse.
   
 4. Holley

  Holley Gearhead

  _____ Poimittu ketjun sivulta 5 tähän etusivulle; 6.7.2015 päivitys:

  [​IMG]

  ALKUPERÄINEN suunnittelma luultavasti tullee sittenkin toteutumaan:

  Perjantai-ilta 7.8.2015 & lauantaiaamu 8.8.2015 ei ehkä ole ihan "buick", vaan enemmän "willys jeep" noin tyyliltään, mutta tässä se on:
  Paikka: Tampereelta Vaasaan päin n. 40 km ja sitten sivuun 4,5 km noin pääpiirteissään illanvietto - laitan osallistujille tarkemman paikan vielä -

  Perjantai-ilta ensteks Kyröskosken torille "Torikatu 4" klo 19:ksi, siitä klo 20 kieppeillä rantapaikkaan "Paijalantie 65"

  -raa'at kenttäolosuhteet; ei hanasta vettä
  ** EDIT, KANISTERIVETTÄ KAHVI/TEE JA PESUVETTÄ JÄRVIVESI (LÄMMITETTÄVÄKIN ELI ON LÄMMINTÄKIN **
  ** EDIT: ON AAMUPALAA! ***. WC:n tilalla "Dry closet" eli puucee, mutta sentään naisille ja miehille omansa.
  -paljon neliöitä, vähän sänkyjä -> lattiamajoitusta suositaan. KOLME HUONETTA YLÄKERTA, ISO ALAKERTA,

  -Tarjolla myös iso kota, jossa kiertää laveri, jossa sopii siinäkin nukkumaan ** EDIT EI OIKEIN SOVI KUN SE MELKEIN POLTETTIIN

  -Buickit joudutaan ajamaan noin 400 metriä pitkän soratien ääreen. Voi pölytä ** EDIT: EI PÖLYÄ!! , jos on takana viikokjen hellejaksot (ei ole!)
  +hyvin lähelle näitä saadaan sopimaan yksi autonkuljetusbussi ja siihenkin sopii kuulemma joku makoilemaan, jos yksi osallistuja näin pääsee tulemaan
  +farmari-Buickeissakin joku voi nukkua, jos sellaisella on tulossa
  + Ranta, joka on oikeasti hieno
  + Sauna, jonne sopii saunomaan varmaan 15 henkeä kerralla
  + Grillattu makkarakin maistuu paremmalta, kun sen paistaa siinä rannalla muiden buick-hörhöjen kanssa ** EDIT ON GRILLATTAVAA RUOKAA TARJOLLA!!
  + Buick-friikki saataneen Buick-kuljetuksella siirtymään omaistensa huoviin, jos majoituspaikka on toinen;
  majoituspaikkoja jätän varauksen maalaiskartanosta, mutta varsinaisen ryhmävarauksen Ikaalisten kylpylästä joudun kyllä perumaan.

  _________

  Lauantai-aamupäivä 8.8.2015
  Herätään rauhalliseen tahtiin kukin tahollaan ja silleen
  **** EDIT AAMUSAUNA & UINTI ONNISTUU!
  VOI TULLA LAUANTAINAKIN PAIKALLE TULEVAT! Paijalantie 65
  LAUANTAI KLO 11:30 - 12:00 "KOKOONTUMINEN" - KLO 12 lounas ja pajatusta,
  NOIN KLO 13:30 SIIRTYMISTÄ

  -------------


  viestiketjun alkuperäinen viesti alla
  -----------


  Picknick -tyyppinen voi hyvin olla homman clue.
  Yksi wanhantyylinen miljöö on yksi vaihtoehto "kokoontumispaikaksi", siellä voisi saada jonkun sortin tarjoilut aikaiseksi, kahvila/lounaspaikkanaki toimii. Minun pitänee kysyä vähän taustoja, ennen kuin kovasti julistan mitään. Paikassa on järjestetty toisinaan "boogie woogie" -tyyppistä juttua heinäkuussa ja kaiken maailman häissä jne. paikka on käytössä. Mikä tärkeintä, iso parkkialue siinä on. Että saadaan hyvä yhteiskuva niistä Buickeista ja toisaalta omistajat pääsevät sitten potkimaan muiden Buickien renkaita!

  Ajatus lähti tässä lennosta, kun tuntuu, että kovin monella mukavalla tutulla on nyt Buick tai on joskus aiemmin ollut Buick. Olen miettinyt, mikä tekee Buick-friikin? Sitähän sitten voidaaan pohtia porukalla!
  Riviera56:n heittäessä nyt bensaa liekkeihin (Buick - introducing automobiles to light your fire..) tästä taitaa tulla mahdollisuus tavata tyyppejä livenä, joista on täältä tai muualta lukenut tms.

  Voihan Buickeilla heittää jonkinlaisen kiertoajelunkin heittää samaan syssyyn, kysehän on vaan ajankäytöstä ja mihin kannattaa fokusoida tällaisessa tapaamisessa.

  Ajankohtakin kannattaa suhteellisen pian löytää, koska jossain kohtaa kesää sen lienee oltava, koska kaikki eivät Buickejaan pitkään pidä liikenteessä. Kesäkuun alku, kun ei ihan kaikki tapahtumat ole päällekkäin, voisi olla yksi vaihtoehto. Heinäkuussa on jo NIIN monta menoa ihan kaikilla ihmisillä, että yritetään pitää tämä jonain muuna ajankohtana?
   
 5. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Jep, totuuden sanoja my friend. Kesäkuun alku tai elokuun alku tuntuisivat järkevältä ajankohdalta. Tosin, satavarmasti se menee jonkun tapahtuman kanssa päällekkäin mutta Buick hörhöt tulevat tottakai tonne. Kommentteja vaan kehiin!!
   
 6. Skylark70

  Skylark70 2nd gear

  Moro.

  Hyvä idea ja täällä ainakin yksi varma osallistuja.
   
 7. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 8. Substitute

  Substitute Gearhead

  Mukana ehdottomasti. Mites sellainen ajatus että tapaaminen olisi lomakaudella vaikka torstai-perjantai niin silloin se ei osuisi päällekkäin jo olevien tapahtumien kanssa? Halukkaat voisi tulla paikalle jo torstaina illanviettoon ja sitten se varsinainen juttu olisi perjantaina? Perjantain ehkä saisi vapaiksi nekin jotka ovat töissä muutoin tuohon aikaan.
  Ja paikaksi toivoisin sellaista mestaa jossa voi yöpyä.

  Tässä yksi ehdotus joka voisi kiinnostaa tekniikka-ihmisiä muutoinkin:
  Maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas
  http://www.verla.fi/
   
 9. riviera56

  riviera56 Gearhead

  kannatusta tuntuu olevan, hyvä. Varsinainen puuhamies asustelee tuolla Hämeenkyrön suunnalla joten odotellaan miten asia etenee. Tuo verlakin on ok idea.
   
 10. GMies

  GMies 3rd gear

  Hyvä ehdotus ja vielä parempaa, jos jollain olisi niin paljon talkoohenkeä, että järjestäisi tapahtuman. Kiitos etukäteen. :D
  Paikka-/alue-ehdotus on hyvä. Kesä-heinäkuu on myös hyvä, paitsi 6.6 on museoajoneuvopäivä ja silloin monet vanhemmat Buickit ovat siellä, eli sellainen viikonloppu, että ei olisi näitä ”isoja” tapahtumia.
   
 11. Holley

  Holley Gearhead

  Kommentteja on tullut ja hyvä niin.

  Jos järjestelen tapahtumaa, tänä vuonna se voisi olla täälläpäin, tuli aiheesta juteltua toisen puuhamiehen kanssa ja päädyttyä tähän! Ensi vuonna olisi "II Buick Meeting - 2016" enkä yhtään pistä pahakseni, jos se on Verlassa. Itse asiasa tulihan Verlassa käytyä viime kesänäkin sattumalta juurikin Buickilla. Hieno se paikka on.

  Ajankohta siis ehkä sittenkin elokuulle, jos saisin jopa järjestettyä hiekkarannan, rantasaunan ja simppelin majoituksenkin - ja parkit noin 20-30 Buickille . Voisi olla sitten se kaksipäiväinen tapahtuma jopa kyseessä. Torstai-perjantai, perjantai-lauantai.. katson muut ajankohdan tapahtumat. Joku tulee yhtenä päivänä, toinen toisena ja joku ei pääse ollenkaan, näinhän se väkisin menee!

  Mutta kuitenkin kevyesti järjestetty tapahtuma ilman liiallista pönötystä, järjestäjien lopppuunpalamista, rahallisia tappioita sekä liikaa kaupallisuutta!

  Kyllä tähän jonkun verran Buickilla siirtymistä on mahduttava mukaan, eihän tässä muuten mitään järkeä ole! Autonäyttelyitä, joissa omat autot ajetaan Vectrojen ja Almeroiden väliin kilometrin päähän tapahtumapaikasta, niitä on riittävästi kyllä.

  Tutkin siis mahdollisuuksia paikassa, joka on noin 40 km Tampereelta länteen, jotta hahmotatte vähän, minne pitäisi ylipäätään tulla.
   
 12. BUICK:it

  BUICK:it 3rd gear

 13. Holley

  Holley Gearhead

  Muistinpa juuri kuuluvani myös GM-Cruisersiin. Infoan heidänkin kauttaan tapahtumaa, ellei joku muu tässä jo kerkiä. Mutta tämä on silti "itsenäinen" tapahtuma - ei todellakaan ole pakko liittyä GM-Cruisersiin päästäkseen Buick Meetingiin! GM Cruisersin väen ei toisaalta tarvitse nähdä mitään vaivaa tämnän suhteen - mutta onpahan yksi kanava mainostamaan tätä Buick-omistajille, joita tietenkin porukasta on jonkunlainen osuus!
   
 14. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Joo voidaan kerhona ehdottomasti jeesata esim tiedottamalla kerhon netissä, somessa ja kerholehdessä.
  Laita mulle vaikka meiliä kun tapahtuman peruskonsepti alkaa olla kasassa niin katsotaan miten voidaan parhaiten auttaa!

  Email: pj(a)gm-cruisers.fi
   
 15. calais1965

  calais1965 2nd gear

  Ei yhtään huonompi idea ollenkaan,pitäisi varmaan katsella tarkkaan ajankohtaa. Toivomuksena myöskin keskeinen paikka että me pohjoisen buikki harrastajat päästäisiin...
   
 16. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Pääsekö wanha Buick Freakki tontille, vaikka ei ole Buickkia just nyt alla? Jätän autoni kauas takavasemmalle.
   
 17. Holley

  Holley Gearhead

  Useimmat Buickithan ovat vähintään 5 hengen autoja, jotkut vähän enemmänkin ja luulisin, etteivät kaikki tule ihan täysillä autokunnilla. Tarkoitus on tutustua, joten oletan johonkin Buickiin mahtuvan kyytiinkin! Kunhan vaan jossain isossa yhteiskuvassa ne epäbuickit ovat kameran rajauksen ulkopuolella!

  Pohjoisestakin olisi erittäin suotavaa tulla, toivottavasti pääsette matkaan! Teillä olisi kai mahdollisuus pokata "Tapahtuman wanhin ajoneuvo" -palkintokin tuolla 1926 Buicilla - pitääpä äkkiä miettiä jotain. Tulisi wähän skaalaa tähän kalustoon.
   
 18. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Eihän sitä tiedä vaikka JP lähtis tolla -26 Buickilla, viimeks kun näin niin muistelen sen olleen kylläkin projektikunnossa.
   
 19. DUCK TAIL

  DUCK TAIL Gearhead

  KANNATAN ideaa. Tapahtumalle on selvä tilaus.
   
 20. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Rane mä voin lähtee sun kuskiks, tai jos jollai muulla on kuskin tarvetta? Nimim ei Buickkia itellä nyt alla58.
   

Kerro tästä muillekin!