Buick Meeting 2015

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja riviera56, 21.12.2014.

 1. DUCK TAIL

  DUCK TAIL Gearhead

  Kiitos Simo 8)
  Hyvää Joulua Sinulle, kuin myös kaikille Buikkifriikeille ympäri Suomenniemeä :D
   
 2. Substitute

  Substitute Gearhead

  Mikäkö tekee Buick Friikin?
  Sitä en tiedä mutta tunnistan itsessäni Buick friikin koska minua kaivelee ihan oikeasti se, että yhdessä työn alla olevassa projektissani on apinan sydän - 305 jota tuossa mallissa ei ole ikinä tehtaalta lähtiessä ollut. Mutta kyllä se vielä palautuu oikeaan kuosiin (mielestäni) tuoltakin osalta, jonain päivänä.
   
 3. Nailhead

  Nailhead 3rd gear

  Pyrin osallistumaan,ilman muuta.Hyvä idea!
   
 4. Mantabeibi

  Mantabeibi 3rd gear

  Täältä tullaan, jos auto käy....
   
 5. buick71

  buick71 2nd gear

  Itselläkin kaksi Buickkia tallissa mutta silti en ole huomannut olevani "Buick friikki",taitaa olla salakavala sairaus :lol:
   
 6. Akke

  Akke 3rd gear

  Mukana ollaan jos sopii kalaenteriin
   
 7. dean66

  dean66 Gearhead

  Hyvä idea!
   
 8. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  Voisipa kiinnostaa.
   
 9. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Kannatus on sitä luokkaa että järjestävät tahot kiittävät jo tässä vaiheessa. Sit pitäis ajankohta saada sopivaksi. Tapahtumakalenterin perusteella kesäkuun alku tai sitten mennään elokuun alkuun. Infoa tulossa...
   
 10. Holley

  Holley Gearhead

  Noniin, hyvin alustavasti olen lähtenyt nyt ajanohtaa 7.8. - 8.8.2015 perjantai-illansuusta lauantai-iltapäivään varaamaan. Tilasin tietenkin auringonpaisteenkin.

  Kun saan varmistettua edes yhden pitävän systeemin, niin sitten fiksataan lukkoon tapahtuma-aika! Tiedän jo nyt, ettei ajankohta voi kaikille sopia, mutta jollain voi vielä 28.12. olla tilaa kalenterissa ensi vuoden elokuulla?
   
 11. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kuulostaa suunnitelmalta. Forssan Pick-Nick ja Neste Rally osuu viikkoa aiemmin. Flow festival viikkoa myöhemmin. Ja paikka oli kenties jossain Turun ja Tampereen välissä?
   
 12. Holley

  Holley Gearhead

  Aloituspaikka on noin 40 km Tampereelta länteen Vaasaan päin suhteellisen lähellä 3-tietä, paikastahan siis tein nyt samalla alustan varauksen ajankohdan ohella.

  Minulla on jatkoajatuksena kehittää tästä jotain tällaista:

  -perjantaina illalla Buick-ihmiset voivat siis nauttia virvokkeitaan ja majoittua makuupussimaiseen majoitukseen, sosiaalitilat puucee-veskillä, mutta kuitenkin rantasaunalla ja hiekkarannalla varustettu ja tämä ehkä houkuttelee vähän karumpaan tottunutta. Jos tuntuu, että esim. pienten lasten ja vaimon kanssa olisi kiva olla jo perjantaina liikkeellä, eikä ymmärrystä ehkä ihan tähän majoitusmuotoon asti löydy (eikä siihen loputtomaan yöhön asti kestävään buick-jargoniin), niin jospa selvittelisin 25 km päässä olevasta kylpylästä (edelleen Vaasaan päin) vähän majoituksien hintoja? Siispä suunnitelmahan voisi olla, että perjantai-lauantaina ainakin joku Buickisti voi toimia kuskina ja näin sopisi kerralla kyytiin 5 Buick-tarinoista huumaantunutta Buick-friikkiä ja he saisivat turvallisen Buick-kyydin perheensä pariin sinne kylpylähotelliin, jossa loppuperheellä olisi voinut olla ehkä tahollaan omaa kivaa.

  Lauantai sitten olisi enemmän aamupäivävetoinen tapahtuma, joka siis kestäisi hyvin päiväinvaloa ja toimisi "koko perheen tapahtumana". Joskus klo 11 lähtien alkaen ohjelmaa (mitä nyt liekään) tai jotain.

  Heti alkuun joka tapauksessa oletan, että Buick-ihminen ei ole se, joka hajottaa kaikki kerralla juomansa 40 kaljapulloa pitkin maita ja mantuja ja oksentelee mustikkapuskiin - eli rajaanko tässä nyt pois myös lintta-Buickit. Vai onko sellaisia edes olemassa? No oli tai ei, niin oletan, että Buick-ihminen saa juoda olutta, viiniä tai vaikka 12 vuotta vanhaa savuviskiä, mutta tyylitaju pysyy kuitenkin loppuun saakka - vai mitä?
   
 13. 6PPC

  6PPC Gearhead

  Mukana ollaan 53:lla. Eikös Buick ole herrasmiehen merkki, joten ne örveltäjät loistavat poissaolollaan. Tehdään tuosta hieno tapahtuma, kun joku viitsii alkaa järjestämään
   
 14. Substitute

  Substitute Gearhead

  Saattaa tulla poikamiesreissu jos on makuupussimajoituksella, voi alkaa reumatismi kolottamaan.
   
 15. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Vielä ehdit hommaamaan jostain munavaunun Buiskulan perään. Ja Buickithan ovat tilavia autoja, aina on koti mukana...
   
 16. f-85

  f-85 Gearhead

  Voisi hyvinkin tuumailla, majotuksesta riipumatta. buickit ei taida tänne kuitenkaan valmistua.
   
 17. MR.T-BIRD

  MR.T-BIRD 1st gear

  ei mikään huono homma.sitä vois hyvinkin "ellulla" tulla visiitille,jos vielä keli sallii niin riepu alhaalla.
   
 18. CAD54

  CAD54 1st gear

  Osallistutaan jos lomat sopii kohilleen.
   
 19. hla

  hla Gearhead

  Eiköhän tosta läheltä(+-50 km) löydy majoitusta. Esim:

  http://maisematie.fi/majoitus

  http://www.ra-palvelut.fi/


  Ja sit kun toi loppuu jo lauantaina, niin voi ajaa Linnacruisingin (Hämeenlinna) kautta kotiin.

  Edit: Pyydän anteeksi järjestäjiltä, ei ollut tarkoitus järjestää teidän puolestanne mitään. Vastasin vain tohon Substituten kommenttiin.
   
 20. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Tossa Rivieran kans kun soiteltiin niin nostin peukkua tapahtumalle ja jos ei muita "pakollisia menoja" yritetään päästä paikalle.
   

Kerro tästä muillekin!