Buick Park Avenue ovet ei aukea mitenkään.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ihka, 11.3.2017.

  1. ihka

    ihka 2nd gear

    Vain pelkääjän etuoven saa auki ulkoapäin mutta sisälle päästyään muita ovia ei saa edes mekaanisesti auki.
    Ei ulkoa eikä sisältä.

    Miten lähteä purkaa oviverhoilua tai ongelmatilannetta?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vaikka ois nuppi ylhäällä niin ei? Keskuslukko ei toimi? Tuliko vika yllättäen?
     
  3. KajS

    KajS Gearhead

    Täältä maalta päivän tyhmin kysymys: Onko akussa virtaa?

    Joskus 2007 ei vuoden vanhasta fordfocuksesta auennut ovet nappia painamalla, kun auto oli kuukauden seissyt paikallaan. Siis autoa oli avattu ja lukittu useaan kertaan, muttei ajettu. Sitten kun oli ajettu, toimi taas keskuslukkokin.
     
  4. ktech

    ktech 3rd gear

    Etuveto DeVillen kanssa kävi sama juttu, kuskin ovi ei auennut sisältä eikä ulkoa (luulisin että lukkosysteemit on samat kuin Buickissa). Kahvasta kun nyki niin tuntui että ovi olisi ollut lukossa, ilmeisesti meni mekanismi jumiin kun oli kuiva ja ruosteinen. Laskin lasin alas ja tiirailin missä menee oven lukkosylinteriltä sinne koneistoon menevä tanko ja annoin sopivalla lattaraudan pätkällä sille hyvän laakin. No se taaki irtosi samalla lukkokoneiston päästä oven sisältä mutta tälli auttoi senverran että oven sai kahvasta taas auki. Lopuksi ovipahvi irti ja mekanismin rasvaus.

    Ovipahvia ei ainakaan käkkylässä saa millään oven kiinni ollessa ehjänä irti.
     
  5. Substitute

    Substitute Gearhead

    Onko minkä ikäinen Par Avenue? Ne ovet on ihan eri rakenteisia eri ikäisissä.
    Tuliko vika millä tavalla?
     
  6. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Sain joskus ilmaiseksi -91 Buick Park Avenuen ja se teki kans tommosen tempun.Esittelin jollekkii Buickin kaikkia "hienouksia" ja yhtäkkiä lämsähti ovet lukkoon eivätkä auenneet millään ilveellä.Nooh,päättelin että jostain varmaan "vetäisi" sähköä tuohon keskuslukitukseen kun noita kaikkia kojelaudan sähkötoimintoja siinä just hetki ennen lukkiutumista räpläsin.Siinäpä sitten räpläilin kaikkia mahdollisia nappuloita ja yks kaks lukot aukesivat.Olisikon ollut,että tässä tapauksessa mittariston himmennys nuppi tai ilmastointiin liittyvät nappulat saivat Buickin sekoamaan?!?En muista,mutta sempä jälkeen ei häröä tullutkaan kun en enää esitellyt Buickin hienouksia enää kenellekkään.Liekkö vaikka sama auto,mikä rekkari.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Se on jonkun kaapparin/jammun entinen auto.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pistin mun puistokadusta pelkääjän takaoven lapsilukon päälle. Sen jälkeen takaovea ei saanu auki sisältä eikä ulkoa. Ovipahvikaan ei lähteny pois, ehkä olis lähteny jos olis takapenkin heittäny ulos?
     
  9. KajS

    KajS Gearhead

    Vahvistamattoman teorian mukaan kaikki autot vanhetessaan muuttuu ooppeleiksi ja ooppleissa oli yleiset sähköviat maavikoja. Jos maat on huonoja, ei auta, vaikka kuinka ois virtaa.

    Ooteeta keskuslukoista: viime alkukesästä mun poika sano, että nyt mun mondeossa on sitten se keskuslukko tullut tiensä päähän: Menee ovet lukkoon omia aikojaan ja ei aukea ymsyms. Masennuin, uusi auto, vain 11v vanha ja temppuilee. Ei napannut alkaa purkamaan ja tinaamaan mikrokytkimiä, joten joltain saksalaiselta mondeofoorumilta löytyi oiva aika aivoton neuvo: Ruuttaa crctä, wd40 whatever kuskin oven lukkoon, renkuta avaimella ja toista käsittely neljä kertaa. No, otin Varustelekan Anti-Corro sprayta, ruuttasin lukkoon ja renkutin. Avasin myös avaimet ja ruuttasin PRF 6-68ia niihin ja annoin kuivua yön yli. Lopputuloksena edelleen tänä päivänä toimiva keskuslukko eikä tarvinnut kolvailla mitään.
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ei ei ei Opeleita tähän ketjuun :( :(, pikkuesimerkki, jätin Omegan anopin katokseen talveksi, ja piti sipaista ovet lukkoon enne 100 kilometrin kotiinpaluuta, eli ovet piti oikeasti saada lukkoon. Kaukkarilla 1 ovi lukkoon, toinen painallus, 3 ovea lukossa, 1 auki, jne jne... Puoli tuntia tahikointia, ja kaikki luukut lukossa.
     
    KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!