buick riviera 63-65

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tomperi, 7.1.2003.

 1. JouniK

  JouniK Gearhead

  Ihan samoissa luvuissa pyöri mullakin arviot..

  J
   
 2. RivO

  RivO 1st gear

  Cibieltä löytyy kuulemma kuperakupuisia umpioita. Onko nuo halkaisijat 125mm(auto on 20 km päässä nykyisestä residenssistä) vai jotain muuta? ... eiku pitäis oottaa, että joku kävis vaihtamassa ne.
   
 3. Mikael K

  Mikael K 3rd gear

  Tämmönen aika autenttisena säilynyt 1965 Riviera tuli huudetuksi iibeistä marraskuussa 2010 Coloradosta.

  Runsas 60 000 mailia ajettu alkuperäisenä säilynyt numbers matching –yksilö. Jossain vaiheessa kertaalleen ylimaalattu. Vuodesta 1964 vuoteen 2010 ollut Coloradossa Boulderissa vain kahdella omistajalla. Valmistettu marraskuun kolmannella viikolla 1964 Flintin tehtaalla Michiganissa. Värikoodi, C, Arctic White ja deluxe-sisustus, 618, Black Beaumonde Cloth. Muuta ehkä mainitsemisen arvoista ovat veivi-ikkunat ja ilmastoinnin poistaminen varustelusta. Tämä ”optio” oli vain 0,6%:ssa valmistetuissa 1965 Rivieroissa, jos on luottaminen netin syövereistä löytyvään statistiikkaan. Liekö syy ollut näissä kahdessa mainitussa "puutteessa", kun Riviera ei kelvannut Ameriikan ostajille?

  Viime kesä meni Rivieraan tutustuessa ja syksyllä irtosi museoleima. Ensi ajokaudelle ei ole suurempia suunnitelmia, ehkä jarrujen tsekkaus vaikka toimivatkin moitteetta ja saivat jopa kehuja katsastuksessa. Kuva on nimimerkki RAIVOn ottama Espoon Cruisingissa viime elokuussa.

  Mikael

  [​IMG]
   
 4. RivO

  RivO 1st gear

  another happy camper
   
 5. flw-65

  flw-65 3rd gear

   
 6. Mikael K

  Mikael K 3rd gear

  Eipä siitä tullut mitään sanomista silloin, kun oli ymmärtäväinen museotarkastaja. Mutta kaikkihan riippuu aina ajasta, paikasta ja sen hetkisistä tähtien asennoista. Tuo reunojen mustaaminen ei ole oma idea. Vuosien mittaan useita harrasteautoja on tullut nähdyksi sellaisilla kilvillä. Riviera on sinänsä ehkä liian uusi tuollaiselle kilpien käsittelylle, mutta viiskytäluvun autoissa se lienee paremmin perusteltavissa?

  Mikael
   
 7. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

 8. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Ei valitettavasti 14" vanteet edes mahdu Rivin rumpujen päälle...
   
 9. B 50

  B 50 3rd gear

  Sillä se kieltämättä vähän omituiselta näyttikin. Eli vähän kuin mustat kilvet 80-luvun autossa. On `65:ssa vaan kivan näköinen keula. 8)
   
 10. RivO

  RivO 1st gear

  Kiitos tarjouksesta. Alkuperäiset peltipölärit löytyy, noita pinnakapseleita olisin haikaillut. Mistähän saisin alkuperäisille peltivanteille 6,5" leveille jotkut 235-245/60/15 kumit. Tuntuu olevan vaikeita löytää.
   
 11. JouniK

  JouniK Gearhead

  Löytyiskö keltään lauhdutinta Rivieran ilmastointiin? Jenkeistä saa, mutta jos jollain pyöris ylimääräisenä.
  Oma alkaa olla valmiina leimalle, pakoputket vielä puuttuu.

  J
   
 12. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Lauhdutin ei tarvitse olla Rivieran lauhdutin Samaa tai vähän sinne päin käy uudemmista melkein mistä vaan autosta. Ja muista ne putket mistä täällä ollut puhetta, vain putkien alas sojottavat päät saavat vähän näkyä. Ilmastoiti kuntoon ofkoos niin sitten se on cool!
   
 13. JouniK

  JouniK Gearhead

  Kokeilin tuolla osto-palstalla kaiken maailman lauhduttimia kysellä, mutta nihkeetä on.
  Ei niitä pakoputkia paljon voi jättää roikkumaan, raahaavat muuten maata :D
  Odotellaan nyt millaista laatua ovat, vai ihan aihiot vaan :/

  Ai joo, tuulilasia kaipaisin ehkä kanssa. Ens talven on tarkoitus laittaa kokonaan uusi, mutta tuo nykyinen on aivan hiekkapuhallettu. Yritän hioa ensiavuksi, mutta jos se ei auta...
  Tuolta http://www.teknofokus.fi/Astro/Hionta.htm tilasin hionta-aineen.

  J
   
 14. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Mulla ois Capricen lauhduttimia vissiin 3 kpl...laitetaanko Jouni tulemaan? Tarttetko mittoja vai osaisko joku sanoo käykö noi kuinka suoraan?
   
 15. JouniK

  JouniK Gearhead

  18" x 23", liittimet yläkulmassa.

  J
   
 16. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Taitaa toi olla vähä isomp ku orggis, mutta kyllä se sinne siististi saa. Riittääkö letkut liittimiin on sun tarkistettava. Tollanen mulla on Jaggessakin. Heh, ette haluu kuulla mitä "org" ois maksanu marmoritiskillä. Sisäpiirin sanonta eräälle myymälälle. Sitä paitti sama valmistaja ku Jagges kaikki apulaitteet jenkkikamaaonneksi. Nyt on myös V8 amerikan motti, mutta kojetaula vielä täynnä luukaksen paskaa. Oho, pien ot. Ja jottei ois ootee vaihda kuivain samalla jos ilmastointia rassaat. Se on kulutus osa ja edellee siihen käy kuivain kuin kuivain. Voi olla vähän eri mallinen ja letkut törröttää eri suuntiin, mutta käy eikä uusi paljoo maksa. Vertaile hintoja koska niissä eroja vaikka periaatteessa sama pönttö.
  Keep your Riviera cool!
   
 17. JouniK

  JouniK Gearhead

  Lahdutin löytyi.
  Pertronixiä asennan seuraavaksi, onko kokemuksia asennuksesta/käytöstä. Ohjeethan tuossa on mukana, mutta törmääkö tuossa mahdollisesti hankaluuksiin?

  J
   
 18. jorkki107

  jorkki107 Gearhead

  uusi lasi Kuttilan lasista on n 300 e jopa alle? ja siihen vaan lasi liima sarja mukaan.
  eikun vaan asentamaan.
   
 19. JouniK

  JouniK Gearhead

  Joo, tiedossa on, mutta kun ens talvena joutuu hiukan erikokoisen lasin taas hommaamaan, ei viitsis vielä kesäksi uutta vääränkokoista laittaa ;)
  Koitan tuota nykyistä fixata sen verran.

  J
   
 20. jorkki107

  jorkki107 Gearhead

  no sitten! perustelut on riittävät :D
   

Kerro tästä muillekin!