Buick Riviera 71-73

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Kurko, 7.3.2004.

  1. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Paljonkohan on veneperäisiä aikoinaan Suomeen tullut? Kuinka paljon niitä nykyään on? Googlesta löytyi tieto, että aina niin ihanassa naapurimaassa Ruotsissa niitä on 48. Mitenkä Suomessa?
     
  2. Lutra

    Lutra 1st gear

    Veikkaus on jotta yhden käden sormet riittävät kilvissä olevat laskemaan.
     
  3. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Meilla on tallessa 72 Riviera projekti. Tuotu Arizonasta tana kevaana. Muuten ruosteeton ja suora peli mutta ollut aikoinaan vinyylikatolla joten katossa on hieman ruostetta. Tosi hienot kromit, toisin kuin monissa Kalifornia-autoissa, joissa esiintyy yleensa pienia mustia pistesyopymia. Auto voi olla myynnissakin koska muita projekteja riittaa.
     
  4. -R-

    -R- Gearhead

    Veikkaisin myös että alle kymmenen kappaleen jää...oma '71 on tullut Suomeen joskus 80-90-lukujen vaihteessa ja mulla ollut nelisen vuotta.
     
  5. IJHa

    IJHa Gearhead

    Luulen, etä luku on nykyään 7-10 välillä. Mitähän kuuluu sille Kummelissa näkyneelle ruskealle Rivieralle?

    Itselläni on '72 Rivi, joka pitäisi saada tien päälle täksi kesäksi.

    PS. ei kukaan tiedä mistä saisin matka/nopeusmittarin varaosiksi?
     
  6. -R-

    -R- Gearhead

    - http://groups.yahoo.com/group/Boat-Tail -

    em. groupista löytyy jäseniä joilla on monenlaista Boat-Tail osaa....itse olen sitä kautta saanut hankittua muutaman pisteosan.
     
  7. MadMike

    MadMike Gearhead

    Gs rivierojakin on suomessa veneperäisenä pari kappaletta.
     
  8. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Meillä on Riviera -72, joka tuli maahan muuttoautona vuonna 79. Näin ensi kerran helsingissä enkä kakarana ollut uskoa silmiäni... Kymmenen vuotta meni kunnes sain sen ostettua. Vieläkin alle 120 tmiles mittarissa. Löytyy muuten 1 kpl 71 rivieran hiukan ruostunut takapuskurikin ylimääräisenä.
     
  9. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Eikös jossain Kummelissakin ollut kultaisen värinen veneperä Riviera?
     
  10. BuickS

    BuickS Gearhead

    Kenellä on faktaa aikoinaan ainakin länsirannikolla vaikuttaneesta -71-73?Riviera farmarista? Alunperin peräti GS? Veneperä muokattu hyötykäyttöön...
     
  11. Simo

    Simo 1st gear

    Paikallinen harrastaja Seppo.F. rakensi auton käyttäen n. 56 ford farmarin takaosaa. Näin vältyttiin verolta?
    Ko. harrastaja on rakentanut useampia laitteita aikanaan aina trendin ensimmäisten joukossa. Esim. sininen 63? Galaxie kaksioviseksi (kuva ollut joskus V8:ssa), olisko tuo muutos tapahtunut jo 70-luvun puolella. Sitten Pontiac 4d 2d-avoksi, 72 Cougar avo korinvaihto 66 Fairlaneen, Lincoln pick-up jne. Lisäksi kaikissa mielestäni poikkeuksellisen hyvä työnjälki. Tälläkin hetkellä hänellä on mielenkiintoisia autoja ja projekteja meneillään..
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    perskele täytyykin käydä seppoa moikkaamassa pitkästä aikaa.... joskus myi erikoisvanteita ja tuli silloin pelejä ihailtua kun omat Buickin vanteet kävin hakemassa.
     

Kerro tästä muillekin!