buick roadmaster wagon LT1 vm-94

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pile, 16.10.2006.

 1. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen Gearhead

  Nyt kun järjen kanssa ajattelen, niin ei ne kyllä ledejä ole -96:ssa autossa, ja kun ne tottelee vielä himmennintäkin. Mutta elektroniikkaliikkeestä löytyi pieniä 200mA 14 volttisia polttimoita jotka vois käydä.
   
 2. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen Gearhead

 3. Vanha tuttu

  Vanha tuttu 1st gear

  Nostellaanpa.

  Tuli Buickin kanssa yllättävä varaosaongelma. Flektin hihnan kiristinrulla. Sitä ei löydy. Tarkistettu on Usparts, Swt, Rockauto, Ebay myös. Jenkkien Buikkifoorumillakin puhuivat olevan hard to find -osa..

  Tuon saisi varmaan sovellettuakin jostain. Varmasti jossain muussakin laitteessa on 65mm rulla, 17mm reikä ja 4 uraa.. Onko kukaan ratkonut tätä, Vinkit kelpaisivat nyt?!
   
 4. Vanha tuttu

  Vanha tuttu 1st gear

  Vaihdoitko siis tuollaiset polttimot lukkonappuloihin? Juottamalla? Mullakin tuo kuskin ovesta pimeänä..
   
 5. Vanha tuttu

  Vanha tuttu 1st gear

  No tiedoksi muillekin Buickisteille. Eipä tuota rullaa löytynyt eikä myöskään koko kiristintä, vaikka se listoilta löytyykin muutamasta jenkkilän nettikaupasta. Eioota myivät kun kyselin.

  Laakeriakaan tuohon ei oikein pysty vaihtamaan kun rulla on jotain muovin tapaista ja laakeri valettu sinne sisään..

  Nohh. Kaupasta uusi laakeri, vanha rulla malliksi ja sorvarin pakinoille. Tunnin päästä pääsin asentelemaan uutta alumiinirullaa. Ja taas mennään:)

  Buikkifoorumilla näyttävät muutamat päätyneen vaihtamaan viskofektin sähköiseen kun tuo remmin kiristin on hajonnut. Vähän työläämpi vaihtoehto mutta tuleehan siinä kylkiäisinä joku hp lisää käyttöön.
   
 6. SpW66

  SpW66 Gearhead

  Mulle Jenkkiosat.com hommasi tuon kiristäjän. Halpa ei ollut, mutta....
  Toivottavasti Buikulan uusi omistaja arvostaa tuota aarretta. :)
   
 7. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen Gearhead

  Vaihdoin joo kojetaulun valoihin, oven nappeja en ole jaksanut avata vielä. Noita ei juoteta vaan nuo polttimon langat kierretään kantaan ja valom väri tulee semmosella muovikortonkitsydeemillä polttimon päälle. On aika tuhraamista ainakin mun vaivasilla sormilla, mutta tehtävissä.


  Onko jollakin kahden sähköflektin LT1 koneella, niin kokeilis lähteekö molemmat sähköflektit päälle kun vesipumpun luona olevan lämpöanturin johdon irrottaa?

  Jostain luin että näin pitäisi olla, mutta mulla menee vaan tuo kuskin puolen flekti eli primary päälle.
  Ei sytytä vikakoodia tämmöinen testi, näkee vain että flektit toimii.
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Hei Buikki ukot ja akat! olis ylimääräisenä -96 roadmasterin orkkis aluvanteet, voin antaa ilmaseks ni ei tarttis roskiin viskellä. Vantaalta sais hakea.
   

Kerro tästä muillekin!