Buick Skylark-71

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja jaloter, 20.12.2015.

 1. jaloter

  jaloter 1st gear

  [​IMG]Happo tekee ihmeitä,hyvännäköinen tulee vaikkei kiillota
   
  hevimies tykkää tästä.
 2. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Ton näkösiä sarjoja kehtais kyllä myydäkin :D

  Tosi hienot siis!
   
 3. Substitute

  Substitute Gearhead

  Jaloter, on kyllä hienot. Oletan että olet sovitellut paikoilleen niin että runkopalkit, ohjausnivelet ja lämmityslaite yms. sopii. Näyttää tuo etummainen kollektoriputki aika loivalta.
   
 4. jaloter

  jaloter 1st gear

  Mallisarjat oli työstäessä
   
 5. jaloter

  jaloter 1st gear

  [​IMG]Nyt olis valmista yhdistään tää pari,tänään meni perä paikoilleen
   
 6. jaloter

  jaloter 1st gear

 7. LPV

  LPV 2nd gear

  Kyselit pakoputkista, että X:nä vai erillisinä... Se on makuasia. X- tai H- putki tuo vähän lisää tehoa, katuauto -viritysasteella ei paljon mitään. Ääniltään erilliset ja jaetut (X jakaa pulssia) ovat myös vähän erilaiset. Mielestäni jaettu on hiukan pehmeämpi ääniltään. Mulla on Ponchossa H, mutta se on niin lyhyt, 100mm, että on melkein kuin X. Buickissa taas, -94 roadmaster, on tehtaan tekemät erilliset tuplat.
   
 8. jaloter

  jaloter 1st gear

 9. jaloter

  jaloter 1st gear

  sinne se vaan meni pienten vastoin käymisten jälkeen
   
 10. max

  max Gearhead

  En ymmärrä edelleenkään mitä riemua vois olla tämän kaltaisessa moottorissa X tai H putkesta(tai missään).Kun peltisarjat ovat noin hienot,niin jatkaisin samalla linjalla rosteriputkesta,ja samalla tulee jännä kolina putkistosta.
  Varmaan makuasia laitatko 2.5 vai 3" putkesta.Toinen juttu haluaako pärinää suorien vaimentajien muodossa vai laittaako sitten Raptorit.
   
  Herje tykkää tästä.
 11. jaloter

  jaloter 1st gear

  no veit jalat suusta,niin määki sen aattelin tehdä,ku en ymmärrä miks ne pitäs yhdistää,siis mikä hyöty siit on,mut niin mää teen
   
 12. jaloter

  jaloter 1st gear

  työn alla on 3" tuuman vaimentimet,en tiedä jätänkö ne akselin eteen vai teenkö tänä kesänä sillan ylitykset viälä
   
 13. max

  max Gearhead

  No,kova jätkähän vetää pelkillä peltisarjoilla,kun noi kollektoritkin on kuin kalliimman puoleisesta trumpetista.
  Lievästi vappujuttuja!!!
   
  Muokattu: 29.4.2016
 14. LPV

  LPV 2nd gear

  Sillan etupuolella olevat putkenpäät saattaa kaiuttaa auton sisällä V-maisesti. Mulla ainakin kaiutti, vaikka olivat vaan takaluukun alla ja samaa olen huomannut muista jotka ovat jättäneet putkenpäät auton alle. Tee suorat vaan, kyllä 3" putki hengittää tarpeeksi ilman H- tai X-pipea.
   
 15. Juze86

  Juze86 2nd gear

  Makuasiota mutta mulla muuttui äänet paljon paremmiksi kun tein X-putken, pakoäänet vaimentui ja turha lätinä hävis, tuli semmonen "racempi" soundi.
   
 16. LPV

  LPV 2nd gear

  Noin just mullakin kävi. Tehon suhteen ei taida suht vakiossa koneessa olla väliä, onko suora, H- vai X- putkisto. Eniten vaikutusta on, jos kovin viritetyn koneen kanssa on ohuehko putkisto. Silloin X/H- putki lisää virtauskapasiteettia.
   
 17. jaloter

  jaloter 1st gear

  Tänään saatiin vihdoin kone tulille,mutta pieni vastoin käyminen edelleen vainosi meitä,nesteitä lisättäessä jakokopasta vuoti vähän nestettä,vuotokohdassa oli pieni hapettuma ja siitä vuosi,otettiin se irti ja lyötiin vähän liimaa ja sittenhän kun se saatiin kasaan ruvettiin käynnisteleen,hyvin saatiin käyntiin,mutta eka käynnistys piti keskeyttä kun öljynpaineanturi oli viallinen,mutta hyvää tässä päivässä oli et Makke oli tehnyt hyvää työtä ja kone kävi oikein nätisti,huomenna uudestaan.
   
 18. jaloter

  jaloter 1st gear

   
 19. jaloter

  jaloter 1st gear

  Pitkästä aikaa päivitystä,buick seisontaan,ku ei käy satkusti,mittasin puristukset ne oli ok,eli venapuoli prakaa,rautakannet työstöön tai alukannet,mut nekin maksaa ainakin tonnin kipale,tähän ei löydy osaa ihan noin vaan
   
 20. jaloter

  jaloter 1st gear

  Jos jollain on kansiin liityviä ratkaisuja,tänne vaan infoo
   

Kerro tästä muillekin!