C-kortin päivitys C1E:ksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja juhamann, 5.9.2013.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Ei välttämättä myyjä edes tiedä miten auto on alujaan saatu Suomeen rekisteröityä, sillä tää on ollut Suomen kilvissä jo 15-20 vuotta. Ensin tää tuli joksikin ruokavaunuksi, oisko myyty tacoja tai jotain vastaavaa. Oli silloin liki uutena sekä auto että traileri American Car Showssakin. Pari vuotta sitten pyöri drag racingissa ja oli prätkävarikolla. Trailerissa kulki funny bike ja pro HD.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä sama laite Kalajoella Summer Nationalsien varikolla 2011.

    [​IMG]
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Lienee aikanaan leimattu hinattavana laitteena (torimyyjän taco-vaunu?) jonka jälkeen muutettu tollaseks. En tiedä sitten miten toimii "laitteena" kun sillä ei saa kuljettaa tavaroita tai ihmisiä. Hienon näköinen yhdistelmä kyllä.
    60kmh nopeusrajoitus jos ei oo jarruja.

    Asiaan ei taas mitenkään liity mutta hinattavat laitteetkin pitää kilvittää 31.12.2014 mennessä, kaikkiin torivaunuihin ja kaapelikeloihin kilvet :rotfl:
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä tossa on käsittääkseni ihan paineilma jarrut ja kunnollinen vetopöytä lavalla.
     

Kerro tästä muillekin!