c4/turbiini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja ganada, 16.5.2008.

  1. ganada

    ganada Gearhead

    voortin 260.en perään olen laittamassa c4 ja nyt tuli ropleema eteen. laitoin turpiinin kiinni ja huomasin että pitäs sentin verran vielä mennä ettei käy kampuran päähän. otin pois ja yritin uudelleen, kolme naksausta eikä syvemmälle mee vaikka kuinka pyörittää ja painaa. turpiini tuli eri vehkeestä eikä siitä oo mitään tietoa. kysymys kuuluukin että vaatiiko 260/5 pulttinen turpiini koppa omanlaisensa turpiinin?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Koneen perässä on ollut varmaan manuaalitoosa ennen?? Jos on niin siellä on silmälaakeri tiellä. Kaiva se pois niin pitäis turbaanin sopia.
     
  3. ganada

    ganada Gearhead

    no voe helevata, näihän siinä oli päässy käymään. :odroll: kiitoksia vaan
     

Kerro tästä muillekin!