C4 vetten monitoimiviiksi sekoilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jza, 8.4.2021.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Moi!

    Apuja tähän? Vasen viiksi joka komentaa vähän kaikkea, brakaa. Vilkku oikealle menee jotenkin päälle mutta voiman kanssa. Pitkiä valoja ei joko saa ollenkaan päälle, tai saa. Tuurissaan, välillä sammuu kaikki valot jos sitä kiskoo :) Jotain täytyisi fiksaa, mutta en googlesta äkkiseltään löytänyt purkuohjeita tapaukseen (paitsi jonkin aussiversion väärältä puolelta). Pyyhkijät toimivat myös vähän tuurillaan. Päälle ne menee, mutta eivät välillä sammu ollenkaan.
    Ilmeisesti se monitoimikytkin on tuolta korkannut vaan onko joku sen purkanut? Isokin homma ja mitä suosittelisitte varaosiksi tilalle?
     

Kerro tästä muillekin!