Cad 54 hydramatic kicdown säätö.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nimat-13, 7.4.2007.

  1. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Onko tohon jollain joku järkevä säätöohje,nyt on viikko menny tossa kokeillessa mutta ei oikeaa säätöä oikein löydy,eli kait joku mitta missä asennossa v-laatikon kickd-vipu pitää olla kaasuläppien asentoon nähden?Ja sit jos ois vielä suomenkielinen ohje niin tajuis jotain siitä. :pinup:
     
  2. eekoo

    eekoo Gearhead

  3. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    ongelma sama

     
  4. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    edelleen ohjetta vailla

    Niin laitoin tonne olds-47 samaan ongelmaan viestiä,oldsin ohje järkevä,mutta ei toimi cadissa,ehkä siks kun ne tangot erilaiset,pitäs tutkia onko ne liikevarat samat olds ja cad siitä tietäs enemmän.Eli jos joku tietää cad säädön niin neuvokaa.Niin ei yli 55 mallisen säätö käy,loota jo senverran kehittyneempi
     
  5. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Kick down vivussa on "vapaa"asennossa pieni mitta ero-54:stä -55:een.Sivusta kun katsoo niin kickvivun alapään keskisilmästä taaksepäin sivukopan takareunaan pitäisi olla -54:ssa 4.5"mitta ja -55:ssa 4" mitta.Tämä ainakin kannattaa nyt alkuun tarkastaa,vipuhan on pooreilla kiinni,jos se vaikka olisi joskus laitettu väärään asentoon?
     
  6. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Vipu kohdillaan

    No kyllä vipu on oikeassa asennossa,kyse onkin siitä mikä on asento kaasuläpän asentoon nähden.Nyt jos tuo 4,5"tuumaa on ollut se oikea mitta,pitäs vielä tietää kaasuläppien asento kun vipu on tossa 4,5"asennossa.Niin eikä se vipu käy kun yhteen asentoon,ei siinä ole koko ympyrässä booreja.
     

Kerro tästä muillekin!