Caddyn laatikko

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja caddy61, 10.11.2001.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Hydramaticissa pitäisi käyttää sitä öljyä joka lukee siinä öljytikussa, eli A-tyyppiä, nämä Dexoronit on tarkoitettu uudempiin laatikoihin,(koko öljy on kehitelty TH-laatikoihin) ja viskositeettikin on kuulema eri... näin minua valistettiin.
  Väriltään A-öljy taitaa olla ruskean-keltaista, tosin toinen näistä, Mobil tai Shell on vaihtanut värin punaiseen??

  Itse oon kyllä käyttänyt Dexronia, mutta nyt alkaa tuntua että tässä asiassa on jotakin perää.. Hydramatic on aika tarkka öljymäärästä, ja se mikä kannattaa tsekata on se kuinka tiiviisti öljynsuodattimen nousuputki istuu.Ts onko O-rengas kunnossa, pumppu imee helposti ilmaa tästä,ja laatikko voi toimia liian pienillä paineilla.
   
 2. Maestro

  Maestro 1st gear

  Joo,sama asia kävi mielessä kun kattelin mittatikkua mutta kun kaikki väittää naama punaisena että dextron kakkosta pitää käyttää eikä mitään muuta "huonompi laatuista öljyä"niin olen antanut periksi ja käyttänyt D2 öljyä.Oma laatikkoni pelaa kuitenkin nyt niinkin hyvin että vois melkein sanoa tosi hyväksi,pientä harmia tuo kuitenkin kun pakkaa ja sitten laittaa ajovaihteelle niin silloin menee kolmonen päälle heti,elikkä jotakin on vielä vinossa.olisko jollakin kokemuksia noista lisäaineista joita voi sekoittaa öljyn joukkoon.Onko kaivoon heitettyä rahaa jos sellaista kokeilisi.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: maestro 2003-05-22 15:33 ]</font>
   
 3. BonneMan60

  BonneMan60 Gearhead

  Onko Caddyn 4-lovinen Hydramatic sama kuin Pontiacin käyttämä ?
   

Kerro tästä muillekin!