Caddyn museokatsastuksesta (ja muidenkin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Chevy ´53, 31.10.2001.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Katsokaas kun mulla on tollanen Cadillac tossa. Ei se mikään ihan virheetön ole, mutta ei mikään romukaan. Vaikka oonkin muutettujen autojen kannattaja, ei luonto anna periksi alkaa laikkaamaan Cad-klassikkoa.

    Voisitteko asiaa paremmin tietävät kertoa mulle museoauton vaatimuksista. kuinka hyvä sen pitää olla ja mitä puutteita/ eroavaisuuksia alkuperäiseen sallitaan? Onko käytössä jonkinlainen pistesysteemi, jolla auto arvostellaan, ja kun pisteitä on tarpeeksi, saa museokilvet?
     
  2. JR

    JR Gearhead

    Käsittääkseni auton tulee olla alkuperäistä vastaava, siisti, ja muutenkin hyväkuntoinen. Ainakin kokemuksesta voin kertoa, että maalipinnan pitää olla kauttaaltaan hyvä, sekä verhoilujen ehjät. Itselläni ainakin on tarkastuslomake, mistä on ruksattu jokaisen osan jne. kunto. Tosin oman laitokseni MR-katsastus on tehty jo 90-luvun alussa. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.sahk.fi/ma.htm

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JR 2001-11-01 13:38 ]</font>
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Näin on. Auton ei tarvi olla uutta vastaava vaan esim. verhoilut saavat olla kuluneet mutta ei rikki. Tarkoittanee että kulumaa saa olla mutta ei puhki eikä saumat ratkeilleet.
    Sama pätee ulkokuoreen, maalin pitää olla siisti mutta ei uudenkiiltävä vaan hieman himmennytkin käy. Tietenkään ruostekukkasia ei saa olla pienet lommot menee.
    Konehuone pitää olla asiallinen, esim. abikoliittimiä ei saa olla näkyvissä.
     

Kerro tästä muillekin!