Cadillac 1929 kiskoauto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja TiM, 13.9.2013.

 1. TiM

  TiM 1st gear

  Olisko kenelläkään muistikuvaa Hyvinkäällä nykyisin Rautatiemuseossa olevan vm 1929 Cadillac Limousinen historiasta ennen kiskoautoksi muuttamista?

  [​IMG]

  Nyt siellä ei edes ollut mitään kylttiä auton vieressä ja jäähdyttäjästä oli riisuttu merkit niin, ettei merkkiäkään tunnistanut.
   
 2. Crown57

  Crown57 Gearhead

  Mobilisti 6/81; s 6 kuva 4: "VR:n ehkä ainoa säästynyt ns rata-henkilöauto, 1929 Cadillac autoa säilytettiin vuosia Helsingin keskustan ratapihalla, Mannerheimin patsaan vieressä vajassa.Sieltä se sittemmin siirrettiin Kouvola-Lappeenranta radan varteen erääseen huonokuntoiseen vajaan. Kaikki mahdolliset lasiosat rikottu 1980-luvulla. Vaja, jossa VR säilyttää autoa on "ihmeiden vaja" jos se vieä kestää rojahtamatta ensi talven."

  Muistaakseni tästä oli isompikin artikkeli jossain mobilistissa ?
   
 3. nalli2

  nalli2 1st gear

  KLB on moneen otteeseen kirjoittanut tästä autosta, jos on sama auto.
  Yllätys on että auto on säilynyt, ainakin minulle.
   

Kerro tästä muillekin!