Cadillac -1955 takalasi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jukkanum, 11.7.2004.

  1. jukkanum

    jukkanum 1st gear

    Olen etsinyt Cadillacin -1955 fleetwoodiin takalasia rikki menneen tilalle mutta ei tunnu löytyvän suomen maasta.On kysytty Erikoistuulilasit ja kuttilat.Onko kellään lasia tai tietoa mistä vois kysellä.Tietojeni mukaan sama lasi on Cadillacin vm.55-56 4d sedan ja fleetwood sekä Buick vm.55-56 super,roadmaster sedan.Ongelma on että esim. Kuttilassa ei kyseistä lasia ole teetetty eli ei ole mallia minkä mukaan tehdä.Eli yksi mahdollisuus on tehdä itse malli mutta helpommalla pääsisi jos löytyisi malli.Jos jollain on vinkkejä tai parempaa tietoa otetaan kaikki kiitollisena vastaan.
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Eikös noissa classic chevyissä ole myös sama lasi,siis sedan mallissa.Saatan tietty muistaa väärin.
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Onkohan classicit vähän sirompia kuin samanikäiset Käkkylät...?
    Aattelin vaan, kun ainakin Oldsin katto on muuten identtinen Cädin vastaavan kanssa, mutta hieman kapeamman ja muutenkin pienemmän näköinen.
    Ja Chevyjen koko lienee lähempänä Olsmoa kuin Cadillacia.
    Tää on sitten ihan varmaa mutu-tietoa...
     
  4. JJ

    JJ Gearhead

    Joo mutta sullahan onkin ht,siinä on 4cm matalampi lasi kun sedanissa.Jos tollanen classicin lasi kävis muuten kuin että olisi mittaeroa leveydessä(muoto/malli),niin sitten ne varmaan sen pystys Kuttilassa tekemään.Classicin takalasin muotti sieltä kyllä löytyy.Mut tää alkaa kyllä olemaan kaukaa haettua,josko joku tietäs ihan oikeesti.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JJ 2004-07-11 23:47 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!