Cadillac Coupe De Ville 1958 hinta-arvio

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja juhamann, 13.4.2015.

 1. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Eli otsikon mukainen kärry. Tuotu Suomeen 1988 ja tuolloin maalattu(original pink), tekniikka tarkistettu ja sisusta verhoiltu uusiksi. Matkan varrella moottori vaihdettu(oli kiinni 390, tilalle tuli 390). Maalipinta hyvä, paikka-paikoin pientä irtoilua. Kromit enimäkseen heikossa kunnossa, uusintakromaus aiheellinen. Tekniikka kohtalainen, liikkuu ja ollut mm.hääajossa. Jarruremppa edessä. Ei leimalla tällä hetkellä, mutta museokilvissä on. Pääosin kaikki osat tallella.

  Mitähän tuollaisesta kehtaisi pyytää? Erittäin hyvä aihio esim.täydelliseen läpikäyntiin.
   
 2. jkv

  jkv 1st gear

  Onks talvirenkai
   
 3. juku_h

  juku_h 3rd gear

  Riippuu tietenkin paljon että paljoko on ite siitä maksanu aikoinaan. Jos tekniikka pelaa ja ei mikään totaali pommi niin varmaan helposti jonkun jonkun 8000-15 000 saa ja miksei enemmänkin. Ei noita enää puissa kasva mutta toisaalta harmillisesti kohtuu hintaiset projektit taas harvassa.. :odroll:

  Jukka

  Edit. Ylärajaahan näissä ei oo että loppupeleissä ostajat määrittää hinnan millä tuote vaihtaa omistajaa. Nykyinen taloustilanne ei vaan suosi kalliimpien autojen myyntiä.
   
 4. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Näytti Nettiautossa olevan yksi ikätoveri, joskin eri malli, 17 000 euroa.

  Vaikeaahan otsikon kysymykseen on hyvää vastausta antaa eritoten peliä näkemättä. Mutta kiitos jo yhdestäkin asiallisesta vastauksesta :)
   
 5. EVO X

  EVO X Gearhead

  https://www.hagerty.com/valuationtools/ ... ?vbe=82653

  Auto on kuvailusi mukaan kuntoluokassa 4 joiden hintahaarukka on noin 17000USD. Ennen kuin katsoin tuota hintaopasta niin arvioin itse hinnaksi 12-17t € riippuen sitten lopullisesta kunnosta. Toki nämä "price guidet" on suuntaa-antavia ja usein laahaavat mielestäni vähän alakantissa todelliseen arvoon nähden.
   
 6. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Kiitos tästäkin! Kyllä, luokkaa 4 aika lailla on tuo pirssi. Täytyypi miettiä, mitä tuon kanssa alkaa tekemään. Itselläni ei aika/raha riitä kunnostukseen/ylläpitoon, joten auton itsensä kannalta olisi paras kun pääsisi hyvään uuteen kotiin! :)
   
 7. EVO X

  EVO X Gearhead

  Ihan mielenkiinnosta voit laittaa kuvia jos on garagefiftynine@gmail.com En itse pysty uutta projektia juuri nyt hankkimaan mutta voin ainakin tarjota jos joku sellaista kyselee.
   
 8. juhamann

  juhamann 3rd gear

  No ihan lopullista luopumispäätöstä en ole vielä tehnyt. Lisäksi itselläni on eräs "etuosto-oikeutettu", jolta kysyn asiaa ihan ensimmäisenä. Mutta laitetaan tieto korvan taakse! ;)
   

Kerro tästä muillekin!