Cadillac Coupe De Ville 1958 hinta-arvio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja juhamann, 13.4.2015.

  1. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Eli otsikon mukainen kärry. Tuotu Suomeen 1988 ja tuolloin maalattu(original pink), tekniikka tarkistettu ja sisusta verhoiltu uusiksi. Matkan varrella moottori vaihdettu(oli kiinni 390, tilalle tuli 390). Maalipinta hyvä, paikka-paikoin pientä irtoilua. Kromit enimäkseen heikossa kunnossa, uusintakromaus aiheellinen. Tekniikka kohtalainen, liikkuu ja ollut mm.hääajossa. Jarruremppa edessä. Ei leimalla tällä hetkellä, mutta museokilvissä on. Pääosin kaikki osat tallella.

    Mitähän tuollaisesta kehtaisi pyytää? Erittäin hyvä aihio esim.täydelliseen läpikäyntiin.
     
  2. jkv

    jkv 1st gear

    Onks talvirenkai
     
  3. juku_h

    juku_h Gearhead

    Riippuu tietenkin paljon että paljoko on ite siitä maksanu aikoinaan. Jos tekniikka pelaa ja ei mikään totaali pommi niin varmaan helposti jonkun jonkun 8000-15 000 saa ja miksei enemmänkin. Ei noita enää puissa kasva mutta toisaalta harmillisesti kohtuu hintaiset projektit taas harvassa.. :odroll:

    Jukka

    Edit. Ylärajaahan näissä ei oo että loppupeleissä ostajat määrittää hinnan millä tuote vaihtaa omistajaa. Nykyinen taloustilanne ei vaan suosi kalliimpien autojen myyntiä.
     
  4. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Näytti Nettiautossa olevan yksi ikätoveri, joskin eri malli, 17 000 euroa.

    Vaikeaahan otsikon kysymykseen on hyvää vastausta antaa eritoten peliä näkemättä. Mutta kiitos jo yhdestäkin asiallisesta vastauksesta :)
     
  5. EVO X

    EVO X Gearhead

    https://www.hagerty.com/valuationtools/ ... ?vbe=82653

    Auto on kuvailusi mukaan kuntoluokassa 4 joiden hintahaarukka on noin 17000USD. Ennen kuin katsoin tuota hintaopasta niin arvioin itse hinnaksi 12-17t € riippuen sitten lopullisesta kunnosta. Toki nämä "price guidet" on suuntaa-antavia ja usein laahaavat mielestäni vähän alakantissa todelliseen arvoon nähden.
     
  6. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Kiitos tästäkin! Kyllä, luokkaa 4 aika lailla on tuo pirssi. Täytyypi miettiä, mitä tuon kanssa alkaa tekemään. Itselläni ei aika/raha riitä kunnostukseen/ylläpitoon, joten auton itsensä kannalta olisi paras kun pääsisi hyvään uuteen kotiin! :)
     
  7. EVO X

    EVO X Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta voit laittaa kuvia jos on garagefiftynine@gmail.com En itse pysty uutta projektia juuri nyt hankkimaan mutta voin ainakin tarjota jos joku sellaista kyselee.
     
  8. juhamann

    juhamann 3rd gear

    No ihan lopullista luopumispäätöstä en ole vielä tehnyt. Lisäksi itselläni on eräs "etuosto-oikeutettu", jolta kysyn asiaa ihan ensimmäisenä. Mutta laitetaan tieto korvan taakse! ;)
     

Kerro tästä muillekin!