Cadillac eldorado 1980 alusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja nallevaari, 8.9.2020.

  1. nallevaari

    nallevaari 3rd gear

    Tuli tuallaanen ostettua ja hiukan tuon alusta on erikoisen oloinen.
    Vähänkin is9mmassa montussa auto ikäänkuin kiertää vastapäivään, eli yleensä kun auto ajaa monttuun, se heijaa ylösalas, tämä tavallaan ponnistaa montun pohjasta kiertyen vastapäivään. Ymmärtääköhän kukaan, mitä tarkoitan? Eli kun jouset nostaa autoa montun jälkeen takaisín ylös, se nousu kohdistuu oikealle yläviistoon ja kiertyy sieltä vasemmalle ja takas alas.
    Voiskohan t9mmonen johtua, jos esím. yks iskari on täysín hengetön?Takana on Monroen ilmaiskarit orkkisten tilalla, laskin niiden painetta oleellisesti, hiukan rauhoittui pomppaus yläoikealla.
    Sit kattelin manuaalista,että noissa on kahdenlaista taka akselia, semmonen joka jää vasemmal5a alemmas roikkumaan, kun aut9n nostaa ilmaan ja sitten joku tasapainotettu takaakseli joka on auto
    ylösnostettuna vaakasuorassa.
    Olisiko jollakin asiasta kokemusta.
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Vilkase missä kunnossa runko on. Taka-akselin ylitys mätä???? Gm rungot tahtoo kerätä paskaa sinne rungon sisälle ja sit joustaa..... tai jopa katkeaa kuten kävi mun -80 Olssin rungolle.
     

Kerro tästä muillekin!