Cadillac Escalade keulapala ??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Karva, 8.11.2009.

  1. Karva

    Karva Gearhead

    Kuka teki näitä, toisen sukupolven Cadillac Escalade keulapaloja, eikös noita saanut jostain päis kotomaatakin ja ihan kuitusena, että pääsee sovittaan ja muokkaan. ??
     
  2. merc-76

    merc-76 1st gear

  3. Karva

    Karva Gearhead

    Ihan hyvä ja näemmä samalla Lowtoys ilmoittaa nettisivuilla ettei myy kuin asennettuna. Mutta täytyy varmaan soittaa arkena ja kysyä, sillä se selviää.

    Tämähän on vielä se sama firma joka oli tehnyt sen auton muutokset V8 lehdykässä, komia on ja näyttääs olevan vieläpä laadukasta tavaraa, ainakin lehti juttun perusteella. Yleensä kotomaassa tehdyt on parempia kuin mailmalta tulevat.

    Mutta oliko näitä muita kittejä, meillä tai mailmalla, joilla voip muuttaa kaverin -90 luvun puolenvälin full side GM-piccarin, second gen escalande cadi keulaiseksi, kyllä tätä on jo muutkin suunnitelleet.

    Entäs herrasväen omat kokemukset, tai vastaavat projektit moisesta muutoksesta.
     
  4. Vilu_86

    Vilu_86 3rd gear

    Kyllähän noita muutos sarjoja saa jenkeistä ainakin kaikkiin 88- ja uudempiin GM pikappeihin ja valmistajiakin on useampia.

    Googleen hakusanoiksi Escalade conversion kit, niin alkaa löytymään.

    Jenkkien tapahtuma kuvia kun kattelee, niin noita cädi keulasia alkaa olla kohta enemmän kun chevy keulasia :lol:
     
  5. janiluo

    janiluo Gearhead

    Sanotaan nyt tähänkin sen verran että:
    1999-2001 (Gen 1) Escalade/GMC Denali -keula sopii pulttaamalla sellaisenaan 1988-98 Pickuppeihin ja 92-98 Suburbaneihin

    2002-2006 (Gen 2) Escalade-keula sopii pulttaamalla 1999-2006 Silverado, Avalance, suburban, tahoe Yukon poislukien tietyt poikkeudet.

    Tuo Lowtoysin keula oli siitä spesiaali että se on jälkimmäinen (Gen 2) Eskokeula joka sopii vanhempaan pickuppiin 1988-98 kun Tomppa teki sen niin silloin sitä ei saanut vielä jenkeistä.
    Nykyään näyttää jo saavan vaikka konepelti ei ole yhtä tyylikäs reunoiltaan:
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1992-199 ... 4149c6836e
    :odroll:
    - Jani -
     

Kerro tästä muillekin!