Cadillac Escalade

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Soikhei, 26.2.2018.

  1. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Mites menee Escalade rekisteröinti henkilöautoksi? Noita näyttää olevan niin henkilö- kuin kevyt-kuorma-auto rekisterissä . Meneekä esv- malli henkilöautoksi vai onko automaattisesti kevytkuorma-auto. C- kortti puuttuu joten henkilöautoksi olisi rekisteräitävä. Nuo suv-mallit taitaa mennä henkilöautoksi, mutta mites tuo pitkäkorinen esv? Ollut vähän haaveissa Escalade, Suomessa aika hintavia eli jenkeistä kannattaisi varmaan katsella. Ja hakusessa siis 2000-luvun alkupään mallit, lompakko ei kestä noita uudempia alkuunkaan. Onko porukoilla kokemuksia Escaladesta, onko niin mahtava peli miltä näyttää?
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    -06 mallia olen ajellut silloin tällöin, se on pitkä kevytkuorkki. Mahtava auto, hieno ajaa, ottaisin sellaisen itselleni epäröimättä heti jos olisi valuuttaa.
    Töpömallin verot vuodessa kai jotain 620e luokkaa. Bensakuorkissa vuosimaksut nolla euroa.
    Jatkuva neliveto on vähän niin ja näin. Uusimmissa sen saa kytkettyä pois.
     
  3. mcmies

    mcmies Gearhead

    Jos kokonaismassa on max 3500 kg, menee henkilöautoksi.
     
  4. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Jos jenkeistä meinaa tuoda, niin eikös jo pelkästään autoveron määrällä saa kevyesti sen C1 -kortin ja jää vielä rahaa ylikin. Korjatkaa jos olen väärässä.
     
  5. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

  6. fishbone

    fishbone Gearhead

    ostettiin kanssa tommonen Escalade,on messevä peli.vaimo varsinkin tykkää.
     
    isalmela tykkää tästä.
  7. fishbone

    fishbone Gearhead

    Johannes Enterprise/Johannes Anttonen Atlanta auttaa myös tähän tautiin,palvelu parasta A-luokkaa,voin kyllä suositella.itsellä on kokemusta.
     
  8. J.J.

    J.J. Gearhead

    Taitaa olla niinpäin että hankalampi saada Escaladea kuormuriksi kuin henkilöautoksi jos itse sen uitat.

    Ei taida oikein painot riittää. Ilmeisesti nuo mitä on kuormuriksi rekattu Suomessa on jonkun puulaakin tuomia ja rekkaamia.

    Vasta haaveilin tuommoisesta -07 ja uudemmasta kun ei olisi kovin hinnoissaan kunhan ei tarvisi vaan verottaa.
     
  9. Hesarin juttu Laajasalossa parkissa olevasta Cadillac Escalade -limusiinista.

    [​IMG]
     
  10. viri-viri

    viri-viri 3rd gear

    Nostellaanpas aihetta, nyt kun tuo bensakin on ollut kauhian edullista :D, niin on alkanut tuollainen kolmoskorinen escalade kiinnostamaan. Onko näiden kevyt k-a:ksi rekisteröinti nykyään täysin mahdotonta, kun oon katsellut euroopasta näitä niin hinta tipahtaa aikalailla kotimaan markkinoihin verrattuna, mutta jos joutuu henkilöautoksi rekisteröimään niin tuontikulut nousee heti...

    Nettiautossakin on tälläkin hetkellä jopa lyhyt mallia kevyt k-a:na myynnissä :eek:
     

Kerro tästä muillekin!