Cadillac Seville STS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja K.Vainio, 3.4.2009.

  1. dean66

    dean66 Gearhead

  2. kippis

    kippis Gearhead

    ei tule koodeja tuosta.
    jos nyt sitten ajaa silleen että mittaristo on pois pelistä niin se ajon aikana sitten yht äkkiä herää, jonkun minuuttien päästä.
     
  3. kippis

    kippis Gearhead

    ei ole.
     
  4. kippis

    kippis Gearhead

    käsittääkseni on. vai mistäs sen parhaiten näkis ?
    usa-import (hki) myynyt auton kesällä -94
     
  5. jykä hyvinkää

    jykä hyvinkää Gearhead

    Onks teidän käkkylät lämpimiä? Mulla on ihan varmasti raitisilmasuodatin vaihtokunnossa, joten vielä ei voi purnata..!
     
  6. Jukka66

    Jukka66 1st gear

    Raitisilmasuodatin

    Heivasin itse raitisilmasuodatin pois (-99 STS), puhalluksen voima kasvoi aivan sikana, mutta ei se lämpöön vaikuttanut yhtään. Irrotin letkut lämppärin kennosta ja huuhtelin kennon (kuumaavettä ja puhdistusainetta ämpäriin ja pumppu pyörittämään kiertoa 30 min) ja lämpöä riittää. Raitisilmasuodatin on sinänsä vittumaisessa paikassa koetaulun alla, ja filsu tulee pois (muistaakseen) kolmessa osassa, kasetti kerrallaan pikku luukusta ulos. Lämpö viimetalven pakkasilla oli todellakin riittävästi.
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Laitetaas muutama tuore kysymys:

    Onko kellään kokemuksia 4.9 koneesta? Entä +300tkm ajetusta kun nortista tuntu monella olevan alhaset km määrät. Eli kestääkö kone kilometrejä tai onko laatikkoja porsinut vai kestävätkö ne mersumaisesri?
     
  8. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ei porsi todellakaan mersumaisesti..vaan paljon ennen.
     
  9. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    Onko kokemuksia BSL:stä
    ,Saabihan se teknisesti kai on...
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eli noi 250-300tkm myynnis olevat pelit on MLKVV kunnossa laatikoltaan vai koskiko tuo muutakin autoa :D?
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kyllä mä jätän kaikki yli 200th ajetut Northstarit omaan onneensa.
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tää ei o siis köyhien tai kipeiden laite. Multa saat kromipuskurisen ilman koodeja mutta jätetään sts käkkylät haaveeksi aamen :(
     
  13. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Kaikki on niin suhteellista. Oman sts:n arvo markkinoilla max 3k€ mutta toisaalta ei kyyti enää voi parantua tosta. Tilasin Arnottilta uudet älyiskarit eteen ja ilmaiskarit taakse (ups:llä himaan 690€) jo vain menee kuin kiskoilla. Kulutus on ollut positiivinen yllätys, n 9l cruisen kanssa. Niin, jokainen ajaa millä haluaa...
     
  14. jykä hyvinkää

    jykä hyvinkää Gearhead

    Jätkällä taitaa olla hyviä kokemuksia? :D
     
  15. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Viime talvena tuli tuo sts ostettua ja vaikka ei paljon kilsoja tullut niin kyllä talvellakin loistava peli, lämmin ja varmakulkuinen.

    Eikä tuon sts:n ylläpito nyt niin kummallisen hintaista ole muutenkaan ellei kilsoja tule +50000 vuodessa. näissä autohankinnoissa monesti halvimmaksi tulee osta joku värkki ja pysyä siinä vaikka 20 vuotta sillä mikä tahansa remppa/ylläpito on halvempaa kuin jatkuva auton vaihtaminen tuoreeseen. turha sitä bensan hintaakaan on liikaa kytätä ton sts:n kohdalla sillä se on paljon ajotavasta kiinni...kun sukkasillaan ajelee niin pääsee 9 litran lukemiin ja kun oikein polkee niin ollaa 16-20L litraa ikkunassa mutta näinhän se lapion asento vaikuttaa muissakin.

    itse tykkään caddyssä sen hiljaisesta ja eleettömästä kyydistä
     
  16. coupe

    coupe Gearhead

    Onko jollain tarkempaa tietoa siitä millä logiikalla tuo alustan jäykkyyden automaattinen säätö toimii ?
    Katselin tuossa vanhojen katsastuslappujen iskaritestien tuloksia ja aika paljon näytti olevan hajontaa. Jonain vuonna oikea iskari oli heikko ja toisena vasen.
    Saattaa tietty olla että nuo mittaustulokset ovat mitä tahansa eivätkä luotettavia mutta tuli mieleen että mitenhän Kaken tietokone reagoi tilanteeseen missä auto ei liiku mutta pyörät tärisevät helkutisti. Kiristääkö alustaa vai löysääkö entisestään ?
     
  17. dean66

    dean66 Gearhead

    Nyt en ole ihan varma, minkä ikäinen Caddy sinulla on, mutta tuossa ysikolmosessa homma toimii kahden toiminnon kautta :
    1) SSS speed sensitive suspension, jossa iskareiden jäykkyyttä säädetään kolmitasoisesti nopeuden ja kiihtyvyys/hidastuvuus parametrien avulla
    2) RSS road sensing suspension, jossa inputtina aivoille toimii "vertical acceleration, wheel-to-body position, vechile speed and lift/dive" parametrit...

    eli muutama anturi ympäri autoa ja homma pelaa=)

    -a-

    edit: niin ja se, miten katsastuksessa homma pelaa... jaa-a =)) ainakin tuo SSS säätää parametrien ollessa ristiriidassa, alustan tiukimmilleen. voisi kuvitella, että tuo katsastustilanne on juurikin sellainen, nopeutta ei ole mutta tärinää on niin maan perusteellisesti.
     
  18. coupe

    coupe Gearhead

    Toi mun kärry on -99 eli eiköhän sekin tolla logiikalla toimi. Mietitytti tosiaan tuo logiikka kun iskaritestien tuloksissa on vuosien varrella ollut eroavaisuuksia. No, nyt on tulossa uudet iskarit ja sen jälkeen on taas jännä nähdä millaisia arvoja konttorilla kertovat ;)
     
  19. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Veikkaisinpa, että body control module eli se palikka siellä takapenkin selkänojassa on jostain syystä pimeänä. Siitä seuraa juurikin tuollaiset toimimattomuudet. Sinne menevässä nipussa oranssi johdin on jännite. Se taas tulee siinä selkänojassa olevan sulakepesän kautta ja siinä on muistaakseni 10A sulake, joka hoitelee radiota yms himmeleitä tuon lisäksi.
     
  20. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Mistä ootte ostellu noita ajovalojen polttimoita 1998-2004 sts malliin. Autossa lienee xenonit tai aina umpio ulkopuolelta näyttää xenonilta
     

Kerro tästä muillekin!