Cadillac seville vm:93 vaihteisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Vaari1960, 10.5.2014.

  1. Vaari1960

    Vaari1960 1st gear

    Apuuva,vaihteisto ei anna käyttöön 3 ja 4,,onko nyt laatikon purku edessä? vai voisko päästä vähän helpommalla?
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    tarkista vaihteensiirtäjä katkaisija mikä on lootassa kiinni,jospa ei anna kontaktia ja loota ei tiedä että pitäisi olla d alueella.
     
  3. Vaari1960

    Vaari1960 1st gear

    Kiitoksia tiedosta,kyseinen osa onko heti siinä kun öljypohjan aukasee,johon vaihteen siirtäjä tulee? kulutus tavaraa? autossa oikea etujarru ei ota,voiko olla turvatoimintaa tässä ettei tietokone sen takia anna enempää vaihteita?
    Pitää minun hommata laatikkoon korjausopas,ruveta opiskeleen kyseistä laatikkoa,,.
    t:vaari
     
  4. fennia

    fennia Gearhead

    Hommaa kunnon manuaali. Siellä on muistaakseni myös 4 solenoidia, jotka vaikuttavat vaihtokohtiin. Kaikkia ei saa vaihdettua laatikko paikoillaan. Ukon sevilleen tuli joskus sama vika. Vaihdettiin ne solkut jotka onnistui laatikko paikoillaan, mutta ei se siitä herännyt vielä. Ehkä vika olis ollut just niissä mitä ei päässyt vaihtamaan. Ei toimi vieläkään kuin 2 ekaa ja pakki.
     
  5. fennia

    fennia Gearhead

    Sähkövika toi jokatapauksessa on. Kannattaa katsoa myös laatikon vikakoodit.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Väittävät että sen sivuluukun saa auki mutta ite en saanu vaan piti nostaa auto pois koneen ja lootan päältä jotta luukun alle pääsi.
     
  7. fennia

    fennia Gearhead

    Joo se on aika vittumaisessa paikassa.
     

Kerro tästä muillekin!