Cadillac SRX pusla ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja JyrkiA, 24.2.2022.

  1. JyrkiA

    JyrkiA 3rd gear

    [​IMG] Moi,

    Pitäisi löytää jostain vm. 2006 Cadillac SXR takakelkan runkopuslat. Sii ne puslat, joiden läpi menee kiinnityspultit runkoon. ( kuvassa no. 8 ja 9 ) Muutaman varaosaluettelon kävin läpi ja kumpikaan niistä ei anna puslille varaosanumeroa. Toinen sentään kertoi, että kuuluvat osana kelkkaan ( osa no. 25821862). Kelkkoja löytyin sitten tosi nihkeästi kun katsoin E baysta. Löytyikö peräti 2 kpl.
    Onko kellään hajua, mistä voisi löytää kyseiset puslat tai onko mitää korvaavaa systeemiä/osia hyödynnettävissä.

    T.

    Jyrki
     
  2. keijoannikki

    keijoannikki 1st gear

    Dorman 523-223 ja e-bay toimittajana.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei taida olla, noi puslat on DIFFERENTIAL CARRIER BUSHING, eli takaperän pusla, jolla takaperä kiinittyy taka-apurunkoon ja tuossa haetaan niitä puslia jolla apurunko kiinnittyy koriin...
     
    north tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!