Cadillacin,Buick,Olds vetonivel ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja speedy, 31.3.2009.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

    Voi helvata! pitäis nopeesti löytää jostain -85 Eldoon oikea ulompi vetonivel, mutta osoittautui vaikeaksi rastiksi, :( Jenkkilästä kyllä saa, mutta ei pelkkää niveltä , vaan koko akseli nivelineen, mutta kun nyt olisi aika kiire, ja suurinpiirtein joka osaputiikki kyselty eikä löydy ei edes purkuosaa, nii alkaa neuvot olla vähissä :-? Elikkä kaikki vihjeet ja vinkit otetaan ilolla vastaan!

    (Ostoilmossa tarkemmat tiedot)
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Re: Cadillacin vetonivel ?

    DD-osa Turku? Eikös se kauppaa Cadillac-osaa? Oletko kysynyt sieltä?

    Ja eikös vastaavanikäinen Buick Riviera jaa ihan samat alustanosat? Kannattaisikos etsintä laajentaa Buickiin myös?
     
  3. speedy

    speedy Double Gearhead

    Juu sieltäkin kysytty. Laiton tuonne ostoilmoitukseen listan sopivuudesta, elikkä nuo Oldsi ja Buick vaihtoehdot 8)
     
  4. ihd

    ihd Gearhead

    DD-autosta on turha kysellä -76 uudempaan mitään. Olin itse saman ongelman edessä pari-kolme vuotta sitten, silloin löytyi vetoakseli omaan -85 Eldoon Loimaan Us center Rautakummulta. Pelkkiä niveliä ei käsittääkseni saa mistään, ei ainakaan silloin saanut, täytyy ostaa koko akseli. Rockauto.com näyttää pyytävän alle 69 taalaa vetoakselista, sieltä on itselle tullut paketit n.1,5 viikon sisään, sen nopeempaan ja halvempaan tuskin löytyy.
     

Kerro tästä muillekin!