Cadillacin radion korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Concarne, 24.5.2021.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Osaisiko joku suositella -68 Cadillacin radiolle ja vahvistimelle korjaajaa? Laitteeseen syttyy valot ja AM / FM valintakin valojen perusteella näyttäisi toimivan mutta ääntä ei kuulu. Taajuusnäytön viisari on jumissa, taajuusvalitsin kyllä pyörii. Pyörii tosin niin hyvin ettei pysähdy ollenkaan.

    Tai sattuisiko joltain löytymään tuon radion korjausmanuaalia? Voisi yrittää ensin itsekin. Amerikasta noita saa mutta kestää kauan.
     
  2. matti R

    matti R 3rd gear

    Pulttikanava ainakin korjailee vanhoja autoradioita. Kokemusta tuosta puljusta ei itsellä vielä ole. Huolto@pulttikanava.fi
     
    Concarne tykkää tästä.
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    No eipä olisi ensimmäisenä tullut mieleen, että firma nimeltä Pulttikanava korjaa radioita. Hyvä vinkki, mainostavat nimenomaan vanhempien ja putkiradioiden korjausta.
     
  4. matti R

    matti R 3rd gear

    Laitan sinne 64 am-radion päivitykseen kunhan projekti vähän etenee.
     
  5. Vellu71

    Vellu71 Gearhead

    Nimenomaan päivittävät nykyaikaiseksi.
    Usb, Bluetooth, yms
     
  6. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Yleensähän noista on pääte trankku kärähtäny PNP yleensä mut tuli tos vastaan yks radio NPN trankullakin, tilalle käy vaikka TIP42 / TIP41 bias jännitettä voi joutua soveltaan.
    Yksi FM radio tullu vastaan jossa FM etupään trankut rikki, mut vastaavat löyty Bebekistä.
     
    Concarne tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!