Cadillacin rättikaton väri ja materiaali

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Concarne, 15.5.2020.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Tuli ensimmäinen avoauto hommattua ja nyt pitäisi uusia katto. Auto on -68 DeVille. Tarkoitus ei ole tehdä mitään pilkuntarkkaa entisöintiä mutta en halua tarpeettomasti pilata alkuperäistä ulkonäköä. Sen verran olen kattoja tutkaillut, että tarjolla on materiaaleista ainakin pinpoint vinyl ja stayfast (mitä se sitten onkaan?). Autossa on alunperin valkoinen katto. Värejä olen löytänyt ainakin: classic white, off white ja GM bright white. Mitähän tähän pitäisi valita, että on "oikea" väri ja materiaali? Onko näille peräti jotain värikoodeja olemassa? Takaikkunoita on vetoketjulla tai ilman. Onko alkuperäisessä ollut vetoketju?
     
  2. hla

    hla Gearhead

    Muokattu: 15.5.2020
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Katon väri löytyy tagista ja siitä selviää, että katto on ulkopuolelta valkoinen eli ei paljon auta. Kyllähän tämän varmasti joku alan harrastajista täällä tietää.
     
  4. juko7

    juko7 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!