Cadillacin uusi logo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja maxvo2, 15.1.2014.

  1. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  2. Porsas

    Porsas 3rd gear

    ei nyt suoraan oikein säväytä mutta saas nähdä muuttaako aika näkemystä.
    tässä varmaan takana se kun muillakin merkeille maskin logot alkaa olla sellaisia nyrkkeily-championin mestaruusvyön kaliiberia niin eivät vissiin malta olla seuraamatta. perskele kun tuolle edes yksittäiselle ATS maillille saataisiin maahantuoja.
     
  3. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Tuo vuoden 1906 logo on kaikkein hyvä.

    Vuonna 1964 julkastukin menettelis jos olisi laakerinlehvä-seppele ympärillä.
    Nää tän vuostuhannen logot onkin sit jo tuollasia muovisia.
     
  4. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Muovinen ja korealainen...saappiihan ne on tehty..huono homma..
     
  5. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Kyllä nuo vanhemmat ovat hienoimpia, 1957 omaan makuun erityisesti ja myös 1933. Muoviselta ja korealaiselta tosiaankin näyttää tuo uusi.
     
  6. M

    M Gearhead

    Ja Saabia tuossa on???
     
  7. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

  8. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Sopiipahan kokonaisuuteen sitten :rotfl: Ei paljoa Hyndäistä erota uusia Cadillakin pikkuautoja.
    Escaladio sentään vielä eroaa.
     
  9. RooZe

    RooZe 2nd gear

    Olen aina ajatellut että tuo cadillacin logo on jotain hienoa, ja johon ei liiaksi tulis puuttua.. Kyl nyt on menty hyvän maun yli. Kamala.
     
  10. ata

    ata Gearhead

    Ei noissa uusissa Cadillaceissa ole kyllä mitään Saabia eikä korealaista... kaikkea sitä saa lukeakin...

    Olihan se yksi Saabin tehtailla vain Euroopassa myyty malli (BLS) aiemmin, mutta sekin on kuollut ja kuopattu jo aikaa sitten.

    No jos ensi viikolla menisi paikan päälle taas katselemaan noita uusia Cadillacejakin Detroitin autonäyttelyssä. Siellä pitäisi olla ainakin näytillä ensimmäistä kertaa tuo uusi ATS Coupe joka tuossa ketjun aloitusviestissäkin on. Ei siinä kyllä mitään korealaista minun silmissäni ole. Itselläni oli tuossa alkuviikosta käytännön autovalinta taas, ottaako alle Kanadassa tehty Chevrolet vai korealainen Hyundai. No Kanadanraudalla mennään edelleen, ihan kuin viime vuonnakin, vaikka viime vuonna oli alla myös USA:ssa tehtyjä Chevy Cruzeja muutama, vaikka niitäkin moni Suomessa pitää ihan vain pelkästään korealaisina... (vaikka Korea on vain yksi maa missä niitä tehdään).

    Toisaalta aika turha muutos tuo Cadillacin logon muutos kyllä on minunkin mielestäni. Mutta ei ne käyttäneet 60-luvullakaan 1910-luvun logoa, niin ei nykyäänkään käytetä 1960-luvun logoa, vaan se muuttuu pikkuhiljaa.
     
  11. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Mites esimerkiksi Mersun tähti?

    Tai Rolssin keulakoriste?

    Ei niitä ole lähdetty väen vängällä päivittämään. Parempi tehdä kerralla hyvä :)
     
  12. mcmies

    mcmies Gearhead

    Nätti pelihän se. Mutta 2.0 Turbo 272 hp... :eek:
     
  13. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Ilman seppelettä vähän alastoman oloinen, ja jotenkin tulee Transformers mieleen. Muodonmuutoksella voi sitten ajatella olevan syvempiäkin filosofisia merkityksiä. Mutta mun mielestä muovisuudesta on turha korealaisia syyttää, osataan se muovisuus siellä päin ihan omasta takaakin.

    Atalla ihan hyviä pointteja.
     
  14. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Joo ei millään eikä sillään mutta 1 käkkylä tosiaan pohjautu saapin pohjalevyyn ja kai vähän muuhunkin...ei oo mitään vintage-caddyjä vastaan, on jopa pari ollutkin ja tulla vielä vastasuudessakin...
     
  15. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ihan kun olis vanha logo venytetty widescreen-moodiin.
     
  16. ata

    ata Gearhead

    Jaa ei ole päivitetty? Onhan niitä päivitetty...
    Mersullahan ei alunperin edes ollut mitään tähteä ollenkaan, vaan Daimlereissa vain luki "Daimler" ja myöhemmin "Mercedes" joka sitten korvattiin sillä tähdellä mutta ilman ympyrää. Benzillä taas oli teksti Benz jonka ympärillä oli ympyrä ja lehvät. Kun Mercedes ja Benz yhdistyivät 1920-luvulla, niin logot myös yhdistettiin eli Mercedekseltä tuli tähti ja Benziltä tuli ympyrä ja lehvät. Sittemmin ne lehvätkin on unohdettu...
    [​IMG]

    Eikä tuo Rolls Roycenkään logo ole muuttumattomana pysynyt:
    [​IMG]
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Täässä seuraavana maaluuhommana oliskin yhteen takkiin ja liiveihin Caddy logojen ja autojen maalaaminen. Pitäsköhän tehä tuommoset uuvenmalliset. :lol:
     
  18. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Tarkotin noita auton keulalla nököttäviä juttuja! Tähti on aika samanlainen vuosikymmenien läpi ja sama koskee sitä rollsin keulalla olevaa hahmoa!
     
  19. ata

    ata Gearhead

    Ei se Rollsin muijakaan ole samanlaisena pysynyt...

    [​IMG]

    https://www.facebook.com/media/set/?set ... 215&type=1

    Caddyn logo on ollut tuollainen leveä ja matala myös 50-luvulla. Sittemmin sitä kavennettiin ja korotettiin taas. Mutta kyllä tuo uusi silti vähän oudolta näyttää, kun ei ole kruunuakaan päällä ja sitä muotoakin on tehty enemmän V-mäiseksi... (heh tarkoittaa siis kirjainta V)
     
  20. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jaggen merkit on aika pitkään olleet vakiot.
     

Kerro tästä muillekin!