Cadillacin venttiilivarren tiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Concarne, 21.6.2020.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Aloin laittamaan Cadillacin 472 kantta kokoon ja Fel Pron tiivistepaketissa oli tiivisteet missä on muovinen tiivisteosa kiinni jousilautasessa. Malli on FEL-PRO SS70861, kuvassa keskellä. Tämä Caddy on melko uusi tuttavuus enkä ole moisia ennen nähnyt. Asennettuna tiivisteen putkiosan alareuna on melko tarkkaan venttiiliohjurin yläpään tasolla. Putkiosan reunasta mitattuna putkiosan pohjalle on työntömitalla mitattuna n. 11,8 mm. Mahtuuko näillä venttiilit aukeamaan ettei ohjuri osu tuohon jousilautasen pohjassa olevaan muoviin? Onkohan jollain kokemusta näistä ja onko jotain erityistä huomioitavaa?
    [​IMG]
     
    Muokattu: 21.6.2020
  2. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Jyrkemmälle nokalle jyrsin varuiksi ohjureista 3mm. pois. Nuo siniset tiivisteet käytössä. Kaikkia kokeiltu, mutta siniset vaikuttivat parhailta.
    Vakiolla nokalla noi Felprot mahtuu kyllä.
     
    Concarne tykkää tästä.
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Kone saatu tulille eikä ongelmia näiden sopivuuden kanssa. Vaikuttavat toimivan kuten pitääkin.
     
    cdv70 ja Inlinee tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!