Cafe Cruising Kerava.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 442W30, 15.4.2014.

 1. jariha

  jariha Gearhead

  tänään kattoon sadetta?
   
 2. Nupa

  Nupa Gearhead

  Ei se voi joka CCK sataa. Ei viime kuussakaan, paljoa.
  Eli paikalle!
   
 3. jariha

  jariha Gearhead

  huhtikuussa ei ois satanu, mutta kun iski mahatauti(tavallaan siis satoi:D) viimekuussa oli hyvinkin märkää ja osanotto suht heikkoa? tällepäivää näyttäs että ei tiiä sataako vai paistaako ainakin ton ilmatieteenlaitoksen mukaano_O
   
 4. G20

  G20 Gearhead

  Sataa tai paistaa niin poiketaan! ;)
   
 5. jariha

  jariha Gearhead

  Joo kohta ajeleen
   
 6. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

 7. jariha

  jariha Gearhead

  passerby, kimmok2014 ja esmi tykkäävät tästä.
 8. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 9. 1320

  1320 Gearhead

 10. 1320

  1320 Gearhead

  Huomenna taas kaikki sankoin joukoin Sherwoodiin Cruisailemaan kun kelitkin näyttäis olevan kohdillaan.:odwink:
   
 11. jariha

  jariha Gearhead

  ei pääse... haapasaloon:)
   
 12. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 13. Patwh

  Patwh 3rd gear

  MercComet, Kartsa67 ja dotzi71 tykkäävät tästä.
 14. litres

  litres 2nd gear

  Ikonen ja Patwh hyviä kuvia!!!:D
   
  kuula ja Patwh tykkäävät tästä.
 15. 442W30

  442W30 1st gear

  Kerava palaa elokuussa aitoon Sherwoodin meininkiin, kun takaisin toivottu, suorastaan vaadittu, Kerava Car Show & Sherwood Tribute Festival tekee lauantaina 10.8. klo 12-18 paluun kolmen vuoden tauon jälkeen Keravan keskustaan!

  Kaikille avoimessa koko perheen ilmaistapahtumassa on taas kaikki todellakin kohdillaan. Meininki on tuttua ja täyttä rautaa!

  Kerava Car Show: Tuokaahan näytille sellaista kalustoa, että silmät putoaa. Autot parkkerataan kävelykadun länsipäähän (The New Sherwoodin edustalle) ja Aleksis Kiven tien ja Paasikivenkadun risteysalueelle sekä Keravan aukiolle lähelle Aurinkomäkeä. Sitten vaan joka iikka silmäilemään näitä autokaunottaria. Klo 12-18.

  Sherwood Tribute Festival: Aurinkomäki raikaa keravalaisten ja keravalaistaustaisten bändien voimasta koko päivän. Yhdistävä asia on rakkaus aitoon rockmeininkiin. Lavalla on vanhempaa seppää ja nuoremman polven rocktulokasta. Ilmainen. Klo 12-18.

  Kun päivä on saatu pulkkaan, jatkuvat musiikkikinkerit vielä aikuisten osalta jatkoilla Ravintola The New Sherwoodissa klo 20 alkaen.

  Kävelykatu tulee olemaan aivan tulessa. Tätä on kansa toivonut ja tätä se taas saa. Saavu siis paikalle, kutsu kaveritkin, pannaan rokki raikaamaan ja keskusta täyteen sellaisia menneiden vuosikymmenien autokaunottaria, joita ei näinä päivinä enää tule ulos yhdenkään autotehtaan linjastolta!

  https://www.facebook.com/events/657137738083965/

  Sherwood rules ok!
   
  Kartsa67 ja niclas tykkäävät tästä.
 16. 1320

  1320 Gearhead

  Olipa hyvin porukkaa paikalla perjantaina, tulin puoli seiskan aikoihin ja senverran oli piha jo täynnä että talon taakse pistin suosiolla parkkiin. Tälläkertaa paikka ei tyhjentynytkään ihan yhtä nopeasti kuin viimeksi, taisi olla joskus puolen yön aikaan kun lähdettiin viimeisinä autoina poispäin.
  Tuolla muutama kuva pelipaikoilta: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2019/Cruisings/Kerava/Kerava+Cruising+12.7.2019/

  Pallokin paloi useampaan otteeseen. :odwink:
   
  MercComet ja Kartsa67 tykkäävät tästä.
 17. MercComet

  MercComet Gearhead

  Hyvii kuvii 1320... :)
   
 18. 1320

  1320 Gearhead

  Kiitokset, joskus tällainen amatööriräiskijäkin onnistuu vahingossa...:poff:
   
 19. jariha

  jariha Gearhead

  menkäähän tänään taas nesteelle...
   
 20. jariha

  jariha Gearhead

Kerro tästä muillekin!