Camaro 5,7l TPI

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja TPTT, 4.8.2021.

 1. TPTT

  TPTT 1st gear

  Joo nytku tuo vanha on irti ni puran sen ja putsaan mahollisimman hyvin. Tilaan silti varmaa uuden. Tuossa kyllä oli nii paksu ruostekerros että ei oikee halkeemia näkyny :D mutta kuha oon saanu puhistettua ni sithän sen näkee.

  tähä välii pakko kyllä kehua tätä palstaa, tulee tosi hyviä vastauksia ja vielä nopeesti. Kiitokset vastauksista
   
 2. TPTT

  TPTT 1st gear

  Joo tais vika selvitä, just se juttu mikä on siellä sisällä mistä ne 2 piuhaa tulee oli helkkarin huonossa kunnossa, ei sitä saanu ees ehjänä irti, ku koitti ottaa pois ni lahos vaa käsii ja ne johot vaikutti siltä että kumpikaa ei ois ollu ees kiinni siellä
   
 3. fenix

  fenix 2nd gear

  Ei maksa montaa kymppiä enempää ostaa uusi jakaja verrattuna noihin coil/moduli.
  Saa ruosteettoman jakajan.
  Tai saati jos kansi ja pyörijäkin olisi ostoslistalla.
  Mutta pelkkä pickup coil ei paljoa maksa.

  https://www.uspartsperformance.fi/varaosahaku/stmlx342

  Pahimmillaan olen vaihtanut kaverin autoon molemmat ja putsasin ruosteesta ja pelasi jonkun aikaa, kunnes alkoi taas kakomaan.
  Olisi pitänyt heti ostaa uusi jakaja jälkiviisaana.

  https://www.uspartsperformance.fi/varaosahaku/waidst1830
   
 4. TPTT

  TPTT 1st gear

  Juu tuo alempi linkki minkä laitoit niin tuleeko siinä se ihan koko helahoito? Aattelin et ostaa suoraa kokonaa uuden höskän ni onpaha siinä sit kaikki uutta
   
 5. fenix

  fenix 2nd gear

  Joo, toimintavalmiina noi myydään.
   
 6. TPTT

  TPTT 1st gear

  Joo
   

Kerro tästä muillekin!