Camaro kauppaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jassikka, 18.3.2013.

  1. Jassikka

    Jassikka 2nd gear

  2. nixon

    nixon 3rd gear

    Tuskin onnistuu. :p
     
  3. Letku

    Letku 3rd gear

    Isot on pojilla pelinappunat, näin pienien pelinappuloiden pelaajan silmin.
    Voi olla aika vääntö, kumpi voittaa...
    Jos tulee isommin julkinen tapaus (esim. Oikeusjuttu), niin häviäjä on todennäköisesti myyjä. Karkottaa varmaan jonkun verran asiakas kuntaa...
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Onhan siinä ikävien sattumusten summaa.
    Pohjalla kiertopalkintoa
    Sitten hätäistä myyntifiksiä
    kovia myyntipuheita
    Osto innostusta
    Etäkauppaa ilman tarkempia syynäyksiä
    ja niin edespäin.

    Paha sanoa kuka on oikeassa, mutta kone lienee osina.
     
  5. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Ihan ensimmäinen ajatus mikä juolahti mieleen oli se, ettei kannata ostaa "uutta" autoa... :poff:

    Toinen ajatus oli että pitää olla aika hyväuskoinen jos luulee että liikkeestä ostetun auton kanssa ei tule koskaan ongelmia kuluttajansuojan tms. kanssa, luullaan että kaupankäynti on silloin aina turvallista. Voi voi.

    Ja kolmas ajatus että nykyaikana ollaan tosiaan vähän uusavuttomia näiden uusien hienouksia täynnä olevien autojen kanssa. Ostetaan vaan yli sadan tonnin auto ottamatta etukäteen juuri mistään selvää (esim. tuo jutussa mainittu liian alhainen öljynpaine, yleisimmät vikavalojen syyt jne.) ja ajellaan vaikka kolinoita kuuluisikin. Hooh, äly hoi! Kun noinkin uusi auto kolajaa turhan päiten, luulisi hälytyskellojen soivan vähän aikaisemmin päässä ja auto telakalle ennen kuin osia alkaa putoilla vauhdissa niin kuin tässä kävi... Ja tuossakin olisi voinut käydä tosi pahasti.

    Neljäs ajatus liittyy myyjäliikkeen epäiltyyn epärehellisyyteen kaupanteossa eli ilmeisesti aika olennaisia asioita salattiin ostajalta tai suorastaan valehdeltiin. Kohta varmaan kaikki joutuvat nauhoittamaan puhelunsa kun kyse on jostain liiketoiminnasta, semmoiseksi tämä maailma on menossa. :wc:

    Ei tee hyvää tämmönen kaupankäynti kenellekään...
     
  6. max

    max Double Gearhead

    Hyväuskoinen ostaja sokaistunut hurjasta 650 hp lupauksesta,että saa alleen tällaisen pedon;täysin ymmärrettävää että jokainen tällaista haluaa.

    Valumännät "650 hp" koneessa.....yhtälö mikä ei kestä.

    Myyjä on syyllistynyt petokseen,koska ei ole kertonut,että moottori jo kaksi kertaa poikinut.
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Oliks siit paperilla jotain siit 650hp:sta? Ite linkki ei tunnu aukeevan mulla. Aika kovilla panoksilla saa tapella et saa autoliikkeen vastuuseen varsinkin jos auto on myyty rahoitusyhtiön kautta - siinä tilanteessa kun autokauppiaan pitää usein yskiä auton koko käteishinta takas pankille.

    Siksi yleensä autokauppiaat ei lähe korjaamaan autoja kun käräjien kautta.
     
  8. jusku1

    jusku1 3rd gear

    mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista...
    Hyvän blogin on Hautamäki tehnyt.
     
  9. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Aikas soppaan on mennyt.. Toisaalta myyjä on tuon lauseen sisällyttänyt kauppakirjaan mutta he ovat myös autokauppana vastuussa tuotteistaan koska harjoittavat ammattikseen autokauppaa jolloin heitä pidetään laissa "ammattilaisina".Paikassa missä olen itse töissä niin tuli joku viritetty turbo audi aikoinaan vaihdossa niin siitä tehtiin vakio ja viriosat myytiin pois. Vältettiin tuollaiset jutut kaukonäköisesti.. Paska homma. Tuossa mainitut sipilät,h2 autotalot ym autocenterit myyvät rikkaille kyllä kaikenlaista tuubaa.Kaikki ovat hyvällä rahoituksella potkaisseet putiikit pystyyn tietämättä itse juurikaan edes tekniikasta,auton kunnosta yms.. Luotetaan ulkonäköön ja myydään ihan mitä vain ottamatta asioista selvää.Harvemmin taitavat edes käyttää noita arvioinnissa missään vaan luotetaan omiin aisteihin ja kokemuksiin. Kunhan raha vaan vaihtaa omistajaa ja voittoa syntyy. Noita arvokkaampia erikoisauto myymälöitä on noussut paljon ainakin tänne tampereelle.Eli joillain aina rahaa piisaa,toisaalta kuprun tehneet myyvät alihintaan lelujaan pois.
     
  10. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Pisti silmään myyntisopparissa sanat "ilman takuuta". Tuon pohjalta homman luulisi olevan ihan selkee, ja ostajan olisi kyllä pitänyt tutkia auto Todella tarkasti.

    "Vikavalot voivat syttyä muutaman kymmenen kilometrin ajon jälkeen", eli ilmeisesti autoa ei ole juurikaan koeajettu. Itse ainakin koeajaisin yli 100k€ auton melko perusteellisesti ennen paperien tekoa...

    Ilmeisesti sitten kuitenkaan millään, mitä myyntisopimuksessa lukee, ei ole mitään väliä ja käräjille taitavat päätyä.

    Epämukava tilanne molemmille osapuolille, tämä pitää kyllä seurata mihin päätyvät :-?
     
  11. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ihan kusetukseltahan toi vaikuttaa. Jätetään asioita kertomatta ja muutenkin mulkattu auto. Toivottavasti saa heppu camaronsa kuntoo ja Sipilälle tulee kusetus kalliiksi.
     
  12. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Joo,kyllä täälläkin pidetään peukkuja ostaja puolesta. Ei liike voi myydä pommia tuollain että hetken kestää. Tosin heillä näyttää olevan jo uusi uhri myynnissä,lieneekö parempi?!
     
  13. jknR

    jknR Gearhead

    Oliskohan kauppakirjassa pitänyt olla lause "myydään viallisena korjattavaksi ilman takuuta", niin liike voisikin selvitä ilman korvausvelvollisuutta. Nyt ostaja taitaa olla melko vahvoilla.
     
  14. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Paska homma.

    Asia mikä osuu minun silmään on että tämä on jo toinen Sean Hylandin virittämä "super" auto joka on osoittautunut täydeksi mädäksi omenaksi.
    Yhtä Seanin rakentamaa +600hv,+100th€ autoa olen selvitellyt ja samanlainen historia silläkin.
    Myyty Suomessa, hajonnut useasti, otettu takaisin, korjattu ja myyty uudestaan..useasti.

    Nämä taitaa olla huijareita kaikki, kohteena rikkaat ja -yritykset, he eivät kehtaa tehdä asioista julkisia koska samalla kertovat että tulivat nolosti huijatuiksi.

    Kuka näitä shittejä tänne kantaa?

    Eikös jollain tuontifirmalla ollut yhteyksi Hyland motorsportiin, muistelen lukeneeni kasista..
     
  15. T5

    T5 Gearhead

     
  16. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    IS Automotive Jyväskylästä oli? Huh,sitten onneksi ei ole itsellä rahaa huilandin virittämiin "teoksiin". :rotfl:
     
  17. mrilmo

    mrilmo 1st gear


    Tarkoittanet sillä toisella autolla oranssia Raptoria, joka on tuotu Suomeen H2 Tuonti Ay:n toimesta ja on Sean Hyland Motorsportin rakentama. Auto myytiin alunperin Suomeen prototyyppinä ja se oli noin 50% edullisempi kuin loppuun viimeisteltynä. Auton vaihteisto särkyi kun joku idiootti pääkaupunkiseudulta meni koskemaan vaihteiston ohjelmointiin.
    Ei ole tainnut korjaustyön tilaaja muistaa Raptorin korjausta teettäessään kertoa että kyse on vain ja ainoastaan raakileesta. Siitä on turha syyttää ulkomaalaisia, jos ei itse osaa lukea tilaussopimuksia.
    Sama juttu on tämän Camaron kanssa. Ennen auton hankintaa autoon tarjottiin SHM:ltä kestävämpää tekniikkaa ja isompia jarruja yms. mutta ne karsittiin suomalaisen tilaajan toimesta pois turhina varusteina kun eivät vaikuta ulkoasuun. Se että tilaaja nuukailee rakentamisessa ei liene ole auton rakentajan vastuulla.
     
  18. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    siittä ny ei mihinkään pääse että tuo autoliike kusettanut ihan tosissaan,,
     
  19. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Kyllä, kyse on siitä prototyyppi Raptorista. Aivan täys paska. eri kone, eri loota, johdot katkottu miten sattuu ja jätetty roikkumaan aiheuttaen ongelmia.
    Konetta ei ole tarjolla em autossa, lootaa ei ole tarkoitettu koneelle eikä sen tehoille eikä kumpaakaan ole tarkoitettu em. autoon. Kolme eri tietsikkaa jotka ei juttele keskenään.

    olet varmaan lukenut puolueettoman tutkimuksen kyseisestä ajoneuvosta.

    Miksi tuollainen prototyyppi tuodaan tänne ja myydään toistuvasti paja rakentamana valmiina autona?


    Eikö ole jo suoraa harhaanjohtamista, yhdessäkää myynti-ilmoituksessa ei lue että "S.Hylund prototyyppi" vaan "S.Hylund Motorsportin rakentama huippuyksilö"

    Siis ennekuin tulee yhtää asianajaja kirjettä mistään suunnasta niin täsmennän että minulla EI OLE TIETOA KUKA ON TUONUT TAI MYYNYT MITÄ JA KENELLE.

    Minulta vain on pyydetty mielipidettä em ajoneuvosta ja siksi olen asioista perillä.

    Lähtökohdallisesti jos myydään 100t€ maksava auto niin ei siinä enää auta selitellä että se on sitä ja se on tätä. Kyllä sen pitää olla hintasa arvoinen vaikka olisi kuinka rakennettu/ viritetty tai sitten se on puhdas huijaus.


    Olen asiani sanonut...
     
  20. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    helvetin hyvin sanoitkin!
     

Kerro tästä muillekin!