Camaro kauppaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jassikka, 18.3.2013.

  1. Erska

    Erska Gearhead

    Tää kaveri on aika kova reklamoimaan.

    Täällä juttua sen Camaroon vaihtoon menneestä Volvosta.
    http://www.vrcf.fi/foorumi/index.php?topic=18726.0

    Ite olisin vaan kironnut tuninkipaskat kiinalaisiksi ja sovittanut paikalleen...

    Mut toki eriasia kun teettää jollakin.

    Mutta lopputulema on se että jos ei osta palikkaa sieltä missä teettää niin maksaa vain työstä :)

    Parempi rakennella itte autonsa...
     
  2. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

  3. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead


    Auttakaa missä kasiss on tää camaro. Oon varmaan lukenut heikosti. Tunnustan mulle taas siis v8 vaikka loppui kans varmaan 92. .. .
     
  4. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Kyllä oli autokaupalta melko vahvaa kusetuksen makua. Toi blogi oli harvinaisen asiallisesti kirjoitettu ja ensimmäinen reklamaatio oli vähintäänkin kohtuullinen. Olis kannattanut autoliikkeen hyväksyä se 10k€ hinnanalennus mukisematta, nyt varmasti tuli kalliimmaksi, sekä maksettujen korvausten, että huonon maineen muodossa.
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    8/2010 lehdessä
     
  6. umpio

    umpio 3rd gear

    Eihän tuossa autokauppiaalla puhtaat jauhot ole ollut pussissa, mutta jos myös tuo Volvon tuunausjuttu on Camaron ostaneen jannun, niin kannattaisi kyllä kyseisen jantterin pysähtyä päiväksi peilin eteen ja vähän miettiä että missä mennään. On kyllä molemmissa tapauksissa itsekin sössinyt. Mutta mikäs siinä jos on rahaa niin paljon ettei tarvitse liikoja ajatella :poff:
     
  7. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ei juma! Keravalaisen omakotitalon hinta mattamustalla tervatusta pakoputkiviritteisestä paskiaismersusta! No, ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.
     
  8. herrakani

    herrakani 1st gear

    Hmm mites tota voidaan vieläkin myydä aitona jos se on jo dumattu väärennökseks kerran?
     
  9. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    No sitä ihmettelinkin, täytyy olla myyjällä jonkin verran pokkaa.
     
  10. Erska

    Erska Gearhead

    Hahahha. Toi Mersujuttu vasta makoisa onkin! :D
     
  11. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Huh huh mitä settiä. Jos asiakas X ostaa liikkeeltä Y puskurin hintaan 1000e, mutta joutuu maksamaan liikkeelle Z vaikka 10000e että se puskuri saadaan sopimaan autoon, niin onko jonkun mielestä oikeasti liike Y velvollinen korvaamaan sen kymppitonnin + tietty vähän kivusta ja särystä ja teiniritsan saannin menetyksestä kun auto on telakalla suunniteltua pitempään?
    Ja asiantuntevat klubilaiset heittää vettä myllyyn että ei muutakun kuluttaja-asiamies asialle jos ei rupee hilloo tulemaan.

    Tähänkö on tultu, kun itse ei osata tehdä mitään ja rahaa on olevinaan, mutta sitten kun auton valmiiksi saamiseksi pitäisi kukkaroa raottaa lisää niin voi itku ja hammasten särky kun on paskaa palvelua ja kalliita huonoja osia, siinä vaiheessa kaikki pitäis saada ilmasiks.

    Tuollaset asiakkaat on autokauppiaiden painajaisia, ja valitettavasti samalla mielenlaadulla varustettuja asiakkaita joudun välillä työkseni palvelemaan...
     
  12. peekoo79

    peekoo79 1st gear

  13. jknR

    jknR Gearhead

    No miksei sitä kaupattais aitona CLK DTM mallina kun se kerran sellainen on?
     
  14. peekoo79

    peekoo79 1st gear

    Aivan, minun moka. :oops:

    Mutta onko tuosta Carlsson-jutusta ollut täällä topicia? Varastettuihin autoihin lyöty uudet runkonumerot ja saatu näin vanhoista autoista uusia uusilla papereilla?

    E: tuolta löytyy: viewtopic.php?f=2&t=158294
     
  15. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    oliko tuo päähenkilö camaro, nyt se veekasissa ollut? Siinähän meinaan lehden tekemisen aikoihin on ollut asennettuna bauerin isommat jarrut. . .
     
  16. jknR

    jknR Gearhead

    Tappioiden minimoimista vaihtamalla vakio-osia takaisin ja myymällä niitä erikoisosia pois. Ilmankos se etusatula tippuikin...

    Tuolla vissiin osataan noi jarruhommat.

    "Sipilällä (se ent. Sipilä) oli taannoin myynnissä Gemballan turbottama GT3, jossa oli vähän sitä sun tätä vikaa moottorinohjauksen puolella ja esmes "isot jarrut eteen" oli tehty niin, että GT3:n nelimäntäisille satulolle oli sovitettu 350mm levyt. Ei siinä mitään, ihan normisettiä ja toimiva ratkaisu...paitsi että adapterina oli 10mm:n edestä prikkoja..."
     
  17. Jassikka

    Jassikka 2nd gear



    http://www.nettiauto.com/porsche/911/5248799#yritys=markosipila

    Näyttäis tollanen rivakan oloinen porsche olevan tälläkin hetkellä kaupan. Muutenkin on erikoisia autoja myynnissä, mutta kyllä alkaa kuullostamaan siltä että kaikki yhtä "aitoja" kun merekeskuksen luisvuttonit... :D
     
  18. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Ihmeellinen tapa tällä autokauppiaalla sotkeutua kaikkeen paskaan. Voisi verottaja ottaa muutenkin nämä "autokauppiaat" syyniin. On se kumma että moisilla riittää nappulaa pitää tuollaisia autoja kaupan.Kun ovi ei muutenkaan käy kovin tiheään autojen hintojen vuoksi.Toisaalta pöhköjä on ihmiset kun tuollaisia 520te autoja ostaa edes tuollaisilta.. Itse ehkä ostaisin tuon jostain välittäjältä suoraan esim saksasta.
    Puskurikeissi nyt oli ihan ihme vääntöä,tietoo on että kusilaitu puskurit on perseeestä.Tosin toi voi olla sillai mennyt juttu että omistaja on kuskannut asioista tietämättömänä puskurin maalariin ja maalari on luvannut sen heittää kiinni,jotta saa velkoo enemmän. Jokusen juuri tuollaisen volvon puskurin laittaneena niin alkuperäisenkin puskurin kiinnitys on todella kireä ja aikas moista vääntöä.En viitsi edes ajatella tuon kusilaitu puskurin repimistä paikalleen.Ei ole itselläkään slamit.netistä hyvää sanottavaa.Tuli tilattua kaksi ajovaloa jotka tuli kolmessa kk ,joista toinen eri valmistajan..Joten.. Taitavat raapia tilaukset jostain puolasta saapuvasta kamasta.
     
  19. 9000

    9000 Gearhead

    Eihän tämä olekaan mikään merkkiliike, ihan normi autojobbari toimintaa mun mielestä.
     
  20. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ainut ero on että yleensä ne autojobbarin autot maksaa 2 000e eikä 200 000e :)
     

Kerro tästä muillekin!