Camaro Pickup??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja herrakani, 21.2.2008.

 1. herrakani

  herrakani 1st gear

  Onko nää kaikki paalattu/vaihdettu korit coupeihin oder was? Osiks purettuina? Ei oo meinaan vuosiin näkynyt, ainakaan ihmisten ilmoilla liikenteessä.

  Keltasissa lehdissäkin katoavaa kansanperinnettä. Itse näin tällasen Hyvinkäällä jossain lentokonehangaarissa kerran, se tais tosin olla firebird. Muistan että yhteen aikaan kyselin näitä, silloin oli vähän sitä ja tätä tarjolla, sit lopulta kuitenkin ainoo joka tosissaan tarjos mulle tällaista oli nissanin dieselillä ja saman idänihmeen manuaalilla. Hintapyyntö ei oikeen täsmänny kamppeen camp-arvoa, oli kuulemma "rempattu uutta vastaava" tekniikkakin. Jos olit muuten sinä joka tarjosit, niin saitko myytyä? Heh heh.

  Mulla oli, ja on edelleen pari ideaa tällasen suhteen. Oisko kellään muuten perälaudasta/lavasta kuvia? En yhtään muista miten ne oli toteutettu sillon.
   
 2. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  en kai se minä ollut? tunnustan moisen camp mobilen rakentaneeni :poff: meni ouluun sieltä johkin nälkämaan suuntaan sit treelle yms
   
 3. voittol

  voittol 2nd gear

  KUN en osaa linkkejä enkä lankkeja laittaa...mutta eikös tuoalla lundeenilla vai luntaanilla lempäälässä ole sellanen kaupan vai muistanko väärin?
   
 4. herrakani

  herrakani 1st gear

  Haha.

  Nyt kun noilla dieseleilläkin on tullu liattua sormet niin olis käyttöäkin, jos joku olis laittanu 300D mersun koneen th-sarjan laatikon jatkeeks. :)
   
 5. CTS

  CTS Gearhead

  http://www.lundan.com/lundan/index.html

  Henkilöautoista löytyy.

  Onhan tuolle hintaakin vielä keksitty.
   
 6. menu*

  menu* Gearhead

  Harvemmin liikenteessä näkyy, mutta esim. nettiautossa noita on kyllä mun mielestä aina joku, nytkin useempi.
  Tuommoinen siisti ja "rehellisesti eikä naamioiden" El Camaroksi tehty vois olla hienokin peli. Tietty hohtoa vähän laskee se että nuo on tehty ja niitä ostettu ihan vaan sen takia että "saa halvemmalla."
  Avattavaa perälautaa en muista että tuommoisessa olisin nähnyt.
   
 7. herrakani

  herrakani 1st gear

  Emmä ainakaan hiffaa nettiautosta kun yhen mikä on nissanin 2,8 dieselillä myynnissä porilaisella jobbarilla ja pyynti 3000.

  EDIT:
  en tajunnut sitä punaista autoksi. :)
   
 8. Damned

  Damned Gearhead

  Tässä oli vielä vuosi takaperin takapenkkien takana lava. Siis sisällä. Puheiden mukaan ihan virallinen viritelmä, ja tuskinpa sillä muuten niin kauan olisi ajettukaan pakustatuksella.

  Auto lähti kiertoon ja ilmeisesti joku seuraavista omistajista otti lavan turhana pois -> ratsia/katsastus -> 12 t€ verot.

  En tiijä itkiskö vai naurasko. Toisaalta käypi vähän sääliksi. Sekä autoa että sen ostajaa.
   
 9. dodgevipersrt10

  dodgevipersrt10 1st gear

  Tuo camaro, joka nettiautossa on myynnissä rek nro: RA-307 on itse asiassa ensimmäinen jenkkini jonka omistin vuosia sitten 2001-2002. Silloin auto oli vielä pick-up, vaikka siinä oli pieni lava ainoastaan auton keskellä (lava oli täyspitkä, mutta noin 1 metrin leveä). Näköjään joku on myytyäni auton muuttanut sen tavalliseksi
   
 10. Damned

  Damned Gearhead

  Siis tuliko lava ulos auton alkuperäisistä rakenteista?
   
 11. Vilu_86

  Vilu_86 3rd gear

  Mulla on tollanen pontiacista tehty. Voin ottaa viikonloppuna siitä jotain kuvia, mistä kyseisen yksilön lavan rakenteen näkee.
   
 12. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear


  Luultavasti ei. Olinkin kuullut noista. Se "lava" oli osassa sellainen 185 cm pitkä laatikko takakontista keskikonsoliin..

  Tuolloin ei vaadittu kantavuutta ja kovakatteen sai hulauttaa päälle > oma luukku..

  Olen kuullut myös normaali 4d sedan Caprisesta, joka olisi piilopaku. Siis 185 cm tavaratila kontista - etupenkkien taakse..

  Noissa kyllä oltiin lain tulkinnan rajoilla. Mutta koska tuolloin tulkinta oli konttori ja tullikohtaista.. Niin jossain on voinut mennä läpi.

  Näin jälkikäteen pidennetyn limonkin olisi saanut piilofarkuksi. Kunhan takatila olisi ollut sen 185 cm pidempi. Sitten olisi voinut pistää ANA TPP - seinälle saranoidut tilapäisistuimet sekä selkä menosuuntaan ohjaamon väliseinälle , sekä sinne taakse oikean takapenkin tilalle.

  Siellä limopakun taka-"tavaratilassa" olisi voinut kuskata säälittäviä tapauksia tilapäisesti 50 mm paksuilla lavereilla jopa 6 kpl 80-lätkä takakontissa :poff:

  Tuollaista ei kai tehty?
   
 13. herrakani

  herrakani 1st gear

  Nopeesti kollattuna noi pontiacit näyttää enemmän pidennetyiltä kun noi camarot.
  Ite oon nähny sellasen camaron missä takalaita oli jotenkin halkastu tosta takalamppujen välistä jne.
   
 14. vemu

  vemu 1st gear

  Mulla olisi pari purettua Pick-up Camaron koria edukkaasti :D
  Paperitkin pitäisi löytyä.
   
 15. herrakani

  herrakani 1st gear

  Laittakaas joku kuvia tähän threadiin siitä lavan rakenteesta ja muusta teippivirittelystä. Jos ei löydy tapaa laittaa nettiin, niin laittakaa vaikka maililla mulle niin mä laitan kaikille nähtäväksi.
   
 16. mke77

  mke77 3rd gear

  jaha jaha.......mie kun aikanaan piirtelin mielessäni tommosesta piccarisomerosta farmaripakua(pressulla)......siit tulis jollailail porno!

  semmonen "pininfarina" farmari mikä kapenee/laskee hiukan taaksepäin mentäes!

  niin ja yks verorästicamaro odottais osien luovutus merkeissä kaverin tallilla :rotfl: :rotfl:
   
 17. vemu

  vemu 1st gear

  Ei taida olla yhtään kuvaa itse lavasta, mutta tuosta sinisestä korista olen "florida-lisät" poistanut.

  http://s114.photobucket.com/albums/n260 ... %20Camaro/
   

Kerro tästä muillekin!