Camaron ohjaus jumittaa/takkuaa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Make.S, 19.5.2019.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    1973 camaro kyseessä. Tehostettua simpukkaa ole yrittänyt löysätä ja kiristellä, mutta ohjaus takkua, on jäykkä eikä yritäkkään palauttaa. Letukkaa saa siis oikeasti ohjata.:(
    Pumppu ei pidä ääntä niin eiköhän ongelma ole simpukassa. Niihin vissiin saa korjaus-sarjoja mutta auttaako ne mitään jos niissä hampaan kosketuspinnoissa jotain feelua?
    Jos joltain löytyy tehostettu simpukka myyntiin saakka, semmonenkin kiinnostaa.
    Ke auto menee pyöränkulmien säätöön, jos se nyt auttaa tohon ongelmaan.
     
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Se simpukka voi kronata monella muullakin tavalla kuin hammastuksesta. Jos suuntaventtiilin säätö pielessä tai tiivisteet sisältä falskaa niin että öljyä menee väärään paikkaan, se voi lukittaa, ohjata itsekseen, olla palauttamatta, olla tehostamatta jne. Simpukan osalta kokeilisin korjaussarjaa, ne ei paljoa maksa.

    Onko se sulla joskus toiminut? Voihan olla että sen on joku rempannut vs. korjannut, niin kuin jossain lootakeskustelussa mainittiin...
     
  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    Auto tullut - 09 suomeen ja itelle viime kesän lopulla ontuvana projektina. Nyt vasta torstaina haettu kilvet ja tosiaan olen ajannut ensi kilsat nyt keväällä, joten aikaisempaa kokemusta ei ole. Talvella vaihettu uudet nivelet, puslat, konit ym. osaa joten niitten luulis olevan järjissään.
     
  4. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Kokeilisin kulmien säädön vaikutuksen ensin, jos osia vaihdettu
     
    Camino'79 ja Make.S tykkäävät tästä.
  5. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Mulla oli yhdessä saginavan tehostettu tappajasimpukka, pääsääntöisesti toimi hyvin, mutta meni myös muutaman kerran arvaamatta totaali jumiin, onneksi piha ajossa, säikäytti vain pahasti.
    Oli tuore tuontiauto ja simpukka vaihtui.
     
    Gary Grand ja Make.S tykkäävät tästä.
  6. Make.S

    Make.S Gearhead

    Onko porukoilla mennyt jotain holkkia hajalla sieltä rattiputken yläpäästä, mikä tekee kans ohjaukseen jumitusta? Yx kaveri tuumaili tota, mutta vauhtiputka tyrmäs sen saman tien...
     
  7. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ostin joskus ratin ja sen mukana tuli speiseri rattiakselille. Speiseri olikin liian pitkä ja se painoi laakerin kylkeen kun ratin kiristi. Ratti kääntyi pykimällä.

    Kohdistin ratin tienpäällä ja kiristin mutterin vasta myöhemmin enkä tyhmänä heti osannut yhdistää syytä ja seurausta....
     
    Make.S tykkää tästä.
  8. Make.S

    Make.S Gearhead

    Itellä kans tarvikeratti, mutta samaa teki orkkisruorilla.
     
  9. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    En tiedä onko siitä apua, mutta jos ottaisi auton nosturille ja kokeilisi ohjauksen toimintaa tehostajan hihna paikallaan ja hihna irti.

    Voisi päästä jyvälle mistä kanittaa. Semmoinen vaihtoehto tuli mieleen, että voisiko simpukka mennä rikki jos sitä on jossain vaiheessa kiristetty liikaa tai muuten kuin keskiasennossa ?

    IS
     
    Muokattu: 22.5.2019
    Jussi289 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!