Camino

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja tiitikki, 8.6.2004.

  1. tiitikki

    tiitikki 1st gear

    Tiedättekö kenen Camino seisoopi Karttulasta n20 kilsaa Säviälle/Pielavedelle päin? Auto on keltainen väriltään ja seisoo jonkun ladon/kuivurin/pajan pihassa. Ajoimme illalla ohitse, mutta kun oli olevinaan niin kiire ettei joutanut pysähtymään. Kilpiäkään ei näkynyt.
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kannaisi varmaan kysellä Karttulan pojilta, jos he vaikka sattus tietämään asiasta enenmän.
     
  3. tiitikki

    tiitikki 1st gear

    Ajattelin vaan kun Kuopio kuitenkin on lähempänä Karttulaa kuin minä... Enkä tunne ketään sieltä... No, onhan tässä vielä lomapäiviä, niin pitää tehä uus reissu ja varta vasten sen auton takia. Poiketa lähimpään taloon utelemaan.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Karttulan taksi kopilla päivystelee ainakin yksi jenkki auto harrastaja, joten sieltäkin voi varmaan tiedustella.
     
  5. late

    late Gearhead

    Oli vissiin ilman konetta kun ajoin siitä ohi eilen. Kysyin yheltä kaverilta karttulasta niin ei sillä ainakaan ollu tietoo ko. pirssistä.
     
  6. tiitikki

    tiitikki 1st gear

    Caminon kohtalo selvis. Osia oli itsekin vailla.
     

Kerro tästä muillekin!