Caminon startti (305)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Aako, 7.9.2010.

  1. Aako

    Aako 1st gear

    Onko nuo kiinan starttikopiot täyttä P*kaa Vai mikä mättää?
    Jo toinen katkes lyhyen ajan sisään, ekka ei kestäny ku yhen pakkaskäynnistyksen(yritykseksi jäi sekin) ja nyt pari kuukautta ollu toinen käytössä ja poikki samalla tavalla??

    Ja joo... on shimmattu ja tarkastettu monneen kertaan :D
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    puuttuisko startinhännän kiinnike lohkosta?
    vai onks nois 305:ssa sitä ollenkaan.
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Kannattaa tarkastaa sytysajoitus ja virranjakajan alipaine-ennnakkosäätimet.
     
  4. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Kyllä ainaki itellä oli sellanen tukirauta siellä perässä. Koko kesän kestäny itellä niinki tunnetun merkkinen ku joku BBQ vai mikä se oli. :lol:
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

    Ei tuossa ole tukirautaa koskaan ollut, tai ainakaan meidän omistuksen aikana (12v.) Taitaapa olla aika asennella tukea, jakaja on uusi ja ennakot kohillaan, ei potki takas :D
    Delco kesti kyllä, vaan tosiaan vaihtui tuohon kiinalaiseen niin eipä ole sittemmin kestäny Delcoja ei tunnu kaupasta oikeen saavan, tai jos saa niin hinta on älytön :(
     

Kerro tästä muillekin!