Camskill UK

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja jusssi, 1.4.2011.

 1. jusssi

  jusssi Gearhead

  Onkos tullut tilailtua tuolta sumujen saarilta renkaita ja minkälaisin kokemuksin? Muita suomeen toimittavia...? En ite ainakaan löytänyt, mutta näyttäis kyllä hinnat edullisemmilta ku esmes rengas-onlinelta.
  Mitäs mieltä semmosesta merkistä kuin Nexen? Haluamassani koossa kun ei ollut vaihtoehtoja ku tuo nekseni ja halpahan tuo olis, että sinänsä himoittais ottaa riski ja koittaa niitä sieltä.
   
 2. Jupe

  Jupe Gearhead

  Työkaveri tilasi tuolta kesärenkaat vuosi sitten, Vredesteinit. Ensin tuli 2 rengasta, vaikka-kuinka-monta sähköpostia ja kaksi puhelua myöhemmin toiset 2.

  Offtopic: Itse renkaat kului loppuun jo viime kesänä! Kävi näyttämässä niitä paikallisella edustajalla, oli todennut että "olleet selvästi tehokkaan takavetoisen alla rata-ajossa". Totuus on että autona oli quattro audi ja kuskina koko kesän työkaverin vaimo...

  edit kun karkasi asiasta...
   
 3. JJ

  JJ Gearhead

  Parit Nexenit ollu, mustia ja pyöreitä...eikä valittamista.
   
 4. CTS

  CTS Gearhead

  Mä tilasin tuolta Luminaan kesärenkaat viime keväänä.
  Muutamassa päivässä oli renkaat toimitettu kotipihaan, ja hinta oli 150 € halvempi kuin paikallisesta rengasliikkeestä siellä töissä olleen kaverin antama tarjous.

  Ihan tunnettu merkkikin oli, en nyt kyllä muista mikä :D

  Ikäväähän se on tilata ulkomailta ja jättää paikalliset yrittäjät nuolemaan näppejään, mutta oli toi hintaero niin merkittävä, että se vähän hillitsee omantunnon kolkutusta.

  Todennäköisesti tilaan tuolta uudestaankin.
   
 5. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Ei siinä kauheesti huonoa omaatuntoa kannata potea, ulkomailta ne paikallisten yrittäjien renkaatkin pääosin tulee, mokialaisetkin taitaa tulla suurimmaks osaks nykyään venäjältä
   
 6. mke77

  mke77 3rd gear

  "turbo-kinneri poja o ostane tuolt kaut mutkaradal ja driftinkiin Toyo ja Pirelli p2000 ...ja iha nyvi o homma toiminu!! jopa monaste nopemmi kuin saksan maalt :eek:
   
 7. linx

  linx 1st gear

  Tilasin juuri kuukausi sitten renkaat camskill:stä ja voin suositella yritystä. Renkaat sai tilattua debit visalla verkkopankkissa ja 7 arkipäivää tilauksesta oli renkaat kotiovella. Renkaitten valmistuskuukausi oli 2010 marraskuussa.

  Ainut huono puoli oli se, että lähetyksen seuraaminen ei onnistunut suomen rajojen sisäpuolella. Kaikki tilannetiedot näkyi rajalle asti ja siitä kotiin (n.4 päivää) ei päivityksiä. Kuljetusyritys ilmestyi yllättäen oven taakse. Toimitus oli todella hidasta suomen sisällä.

  Hintaeroa oli 100€ rengas-onlineen ja suomen kappoihin vielä enemmän. Renkaat Hankook v12 Evo 225/40-18 n.450€.
   
 8. z 28 jari

  z 28 jari Gearhead

  Viimevuonna tilasin käyttikseen Vredesteinit.Viikossa tuli ja oli tuoreet.Voin suositella.Isot koot on hiukan edullisempia kuin rengasonlinessa.Rahti on edullinen,25£/4kpl
   
 9. scot82

  scot82 1st gear

  Jos sulla sattuu olemaan Y-tunnus, niin saat brittien alv:n suoraan hinnasta pois.
  Itse tilasin männä viikolla 20kpl renkaita kyseisestä puljusta.
   
 10. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  pläääh, ei tuolta mitään kunnon valkosivurenkaita saa :x :cry:
   
 11. chevy56

  chevy56 1st gear

  delet
   
 12. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  ^näköjään , eipä ollu edukkaita cokereita tarjolla.

  vammalassa haluavat about tupla hinnan valkosivu cokereista, verrattuna jenkkihintaan !
   
 13. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Edullisen oloinen pulju tuo Camskill...
  Kaveri hommissa Vianorilla ja lupas gummit tohon kesäkauppakassiin 500€:lla.. Toinen kaveri lupas jotkut Korean kumit 450€:lla.. Tuolta sais näemmä 250€:lla Nangangit, eipä merkki houkuttele pahemmin mutta paremman kuuloinen merkki kuin moni muu merkki noilla sivuilla.
   
 14. tanari

  tanari 1st gear

  se nankang ns2 on ihan hyvä rengas, hiljainen ja kuivalla pitää hyvin.
  mustia ja pyöreitä.
   
 15. JJ

  JJ Gearhead

  Komppaan tanaria...
   
 16. jusssi

  jusssi Gearhead

  No nyt sitte lähti tilaus vetämään 2 sarjaa kiekkoja; Nexenit GMC:hen ja veljpoijjalle Kumhot renaulttiiin... noista kumhoistakin näkyi olevan ihan kohtuu hyvää palautetta hintaan nähden ja se hinta melkein satasen alle kivijalkakaupan. Se jäi ihmetyttämään siinä kun vaativat kotipuhelinnumeroa ja että pelkkää matkapuhelinta ei kelpuuteta. No eipä noita kiintetä luureja kellään enää ole, ni saa kelvata, maksu ainakin onnistui. :odroll:
   
 17. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Perjantaina laitettiin tilaus menemään ja tänään on ilmeisesti lähteneet varastosta, Nexenit ja Kendat... Katotaan mitä kummitusta sieltä tulee, Nankangeja ei ollut just nyt saatavilla.

  Aika tiuhaan vaihtuu toi valikoima...
   
 18. scot82

  scot82 1st gear

  Tänään tuli 20kpl renkaita camskililta.
  Aikaa tilauksesta kului reilu viikko.

  Vanhimmat renkaat oli paistettu viikolla 43 2010 ja tuoreimmat viikolla 11 2011 eli tuoretta tavaraa myyvät.
   
 19. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Kahdeksasta kumista ilmeisesti neljä on matkalla... Birminghamissa ne makaa tällä hetkellä. Ootellaan...
   
 20. Rässi66

  Rässi66 3rd gear

  Likan Meganeen koko sarja rahteineen 150€. :eek:
  Aika selvää alkaa olla mistä tilataan....
   

Kerro tästä muillekin!