Candy maalailut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Blue-berry, 27.4.2017.

  1. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Onkos porukka uskaltanut itse noilla candy väreillä suihkia? Kiinnostaisi hieman itseä yhteen projektiin koittaa.

    Jos joku tunnustaa värien kanssa leikkineensä, niin mistä hankkinut? Tilaamalla ulkomailta vai suomesta? Tuntuu vai täällä olevan hieman vähänlaisesti värejä saatavilla.

    Tänks juu...
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    On niitä täälläkin ollu kaupan jo kauan. Pohjatöissä tulee sit vähän vaatimusta enempi.
     
  3. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Jotain pikkuhommia tehny, automaalit.netistä oon värit ottanu mitä tarvinnu.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Ihan samanlaiset pohjatyöt oon tehny kuin mille tahansa metallisävylle. Ainahan ne on hyvät oltava jos vieraalle tekee, itelle ei oo niin justiinsa.
     
    Dataviilaaja ja Rotten tykkäävät tästä.
  4. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Komeen näkösiä. Tuo pohjatyö vaatimus ja muut mist o varoteltu on tiedossa. Tuli vain pari sopivaa kohdetta mihin voisi treenailla maalailuita, niin toi candy alko kiinnostamaa. Tiedän senkin että ei mikään uusi juttu ole, mutta kun noita suomalaisia nettimaalikauppoja kun selaili, niin sävy valikoima oli suppea verrattuna esim. joihinkin ulkomaalaisiin. Mielelläni täältä ostan jos vaan sopivaa löytyy. Kaikki vinkit aiheeseen liittyen kelpaa
     
  5. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Candy-väreillä pystyy lopulliseen sävyyn vaikuttamaan metallisävyllä mikä on alla, lisäksi noita sävyjä pystyy luonnollisesti sekoittamaan keskenään. En oo sitä ikinä tehny, mutta on se mahdollista. Ei mullakaan taida olla kuin 5-6 eri sävyä ja niistäkin punainen on kaikista käytetyin, varsinkin vähän laajemmilla aloilla.

    Ei kannata ensimmäistä kokeilua varten kovin isoa kirjoa sävyjä hamstrata, purkki tai kaks alkuun ja harjoittelee niillä.
     
  6. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Tuossa on yks heikkolaatuinen kuva, missä on kymmenen eri candya ja 40 eri sävyä, riippuen mitä on pohjalla.

    [​IMG]
     
  7. Blue-berry

    Blue-berry 2nd gear

    Juu en ajatellutkaan noita sävyjä montaa ostaa. Jos edes yhden pienen purkillisen jotakin. Sais ainaki kokeilla. Olis yks tankki mihin on hyvä treenail kaikenlaisia.
     

Kerro tästä muillekin!