Capri II -> III erot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja seppo, 9.11.2001.

  1. seppo

    seppo 1st gear

    Jepp ! tarkoitus olisi tehdä kasvojen kohotus -76 Capri kakkoselle, ja tuloksen tulisi olla kolmosen näkönen.
    Eroa on ainakin puskureissa, etulokareissa ja konepellissä, mutta kertokaahan jos joku on tehnyt vastaavan muutoksen, mitä kaikkea joutuu vaihtamaan.
    Kiitos etukäteen !
     
  2. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Ja hiekkapelti edessä on erillainen. Valot, puskurit, listat ja sisustksissa on myös eroa.
     
  3. seppo

    seppo 1st gear

    Mistähän noita peltiosia voisi löytyä, uutena tuskin saa mistään ??

    Eikös sinulla ollut XR4:n tekniikka autossasi, mitä muutoksia koneen / laatikon sovittamisessa, mikä kardaani?
    Löytyykö esim. netistä sivua, jossa kerrotaan ko. auton teknistä dataa / osien yhteensopivuustaulukkoa esim. sierran kanssa.

    Seppo.
     
  4. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Juu, on se XR4i Sirran tekniikka paketti. Mitään peltitöitö ei tarvitse tehdä koneen tai laatikon takia. Tai no, syylärille joudut varmaan muokkaamaan tilaa koska alkuperäistä ehjää V6 mallia on paha löytää ja se 2.8i:n slimmi mallinen on mielestäni auttamattomasti liian pieni. Kardaani mulla on varmaan alkup. 1600cc malli. Kaksiosainen ja lyhennettykkin vielä. Sauma ainakin löytyy. Yksiosainen RS mallin kardaani olisi hyvä. Perä on monissa V6 Capreissa jo Iso Atlas. Ai niin, ja jos ruiskua mielit niin muista tehdä tankkiin iso imulähtö (12-15mm) ja pumppu mahd. lähelle tankkia ja alas.

    Netistähän löytyy mitä vain kun viitsii etsiä. Vaivalloistahan se on.
     
  5. iji-69

    iji-69 1st gear

    takavalot on myös erilaiset,todennäköisesti joutuu leikkaamaan peltiä ku istuttaa III:n valot; ne kun on isommat. mulla ois kolmosen puskurit muovipäätyineen ja kiinnitysrautoineen omakustannushintaan 500:-. iji-69@suomi24.fi. puskurit on poistettu joskus 80-luvulla semmosesta Caprista johon tuli korisarja.
     
  6. iji-69

    iji-69 1st gear

    tuli mieleeni tuosta syylarista: eti jostain kutoskoneisen Fordin syylari ja vaihdata siihen tiheä kenno; saat uudenveroisen ellei paremmankin jäähdyttimen eikä tarvii pilkkoo keulaa.mitään ladaosaahan ei voortiin laiteta! <IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif"> mulla ainakin pysyy +30 asteen helteessäkin lämmöt n.71 astetta eli sinisen alalaidassa mikä on lähinnä optimia kesällä käytettävässä suorityskykypainotteisessa moottorissa.
     
  7. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    No minäpä kennotin toissa kesänä entisen syylärini tiheämmällä 10mm jaolla ja se ei ainakaan piisannut helteellä kaupungissa vaikka kone vakio 2.8i V6.

    Mutta nyt kokeillaan uusiksi. HiAcen 3-rivinen (Ikävä tunnustaa) syyläri, 82 asteinen termostaatti, uusi vesipumppu ja konerempan yhteydessä puhdistetut vesikanavat.

    Hey, IJI?!? Onko tietoa minkä väriset lämpöanturit minkäkin koneen ja mittariston kanssa???
     
  8. seppo

    seppo 1st gear

    hoplaa!!
    onko suomessa aktiivista Capri clubia, jos ei, pitäisikö perustaa ? Eiköhän härmälandiasta löydy meitä enemmänkin.
     
  9. iji-69

    iji-69 1st gear

    lämpötila-anturaiden väreistä en tiedä,ittelläni on joku valkoinen joka on otettu jostain kenttiläisen kannessta. kyllä ne kaikki toimii, skaala on kenties eri, parhaiten tietää ku kattoo mihi lämmöt nousee normaalisti ja sit mittaa syylarista veden tarkalla lämpömittarilla. ku yleensä noi voortin mittarit on sininen-harmaa-punanen eli lähinnä suuntaa-antavia. SBFK:lla on Capri-jaosto eli brittiford-kerholla.
     

Kerro tästä muillekin!