Caprice 1991 mittariston irrotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja stealth, 25.11.2018.

  1. stealth

    stealth Gearhead

    Eli, omistan otsikonmukaisen auton ja pitäs irrottaa mittaristo särkemättä kojetaulua ja mittaristoa, onko jollakulla kenties moisesta kokemusta, voisko antaa ohjeita??
     
  2. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Omastani on jo aikaa, mutta tosiaan jos on sämpylämallinen niin ns. kojelaudaun yläpuoli lähtee kokonaisuutena irti. Ehkä aavistuksen veemäinen ja ekalla kerralla kun irroittaa niin meinaa usko loppua kun yrittää liian varovaisesti. Olisikohan ollut niin, että tuulilasin lähellä ei ole kuin klipsit, mutta muuten pultit löytyvät kohtuu helposti ja järjellisistä paikoista.
    Tämän jälkeen pääsi kai käpälöimään mittaristoa.
    Viisaammat tarkentakoon.

    - Jussi
     
  3. stealth

    stealth Gearhead

    Kiitti neuvosta, irrotin tuosta tuon osan jossa on puujäljitelmä, kolme ruuvia mittarin yläpuolella ja koko helahoito, myös ilmasuuttimien ympärillä oleva muovi hirvitys tuli lievää väkivaltaa käyttäen syliin, sen jälkeen vaan mittaristo, joka oli muutamalla hyvin näkyvällä ruuvilla kiinni, otettiin irti ja homma oli siinä:) kaikki säilyi ehjänä.
     

Kerro tästä muillekin!