Caprice 307 ei käynnisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JESSUKKA76, 28.1.2021.

 1. JESSUKKA76

  JESSUKKA76 1st gear

  Käynnistin ja kävi vajaa minuutin normaalisti kunnes sammui eikä lähe enää käyntiin. Tulpat, virranjakajan kansi, pyörijä ja puola vaihdettu (kipinä tulee). Vaikka bensaa kaataa suoraan kaasariin ni ei ole mitään vaikutusta. Kone pyörii mut ei edes yritä hörähtää. Mikä mahtais olla vialla??
   
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Chevrolet vai Oldsmobile 307? Jakopään rattaalla on saattanu tulla vaikka tunnit täytee, siel o tod.näk fiiberirattaat, ne menee joskus sileeks ja sehä ei sit käynnisty. Ja sammuuki laakista ku oikei pahoi menee.
   
 3. JESSUKKA76

  JESSUKKA76 1st gear

  Olds ja toivottavasti ei olis ratas menny
   
 4. JESSUKKA76

  JESSUKKA76 1st gear

  Jos ratas olis menny ni luulis konetta pyörittäes kuuluvan ns ketjun rallatus mut koneest ei tunnu kuuluvan minkään laisia sivuääniä
   
 5. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Tuohan on helppo kokeilla, venttiilikoppa pois ja kahtoo liikkuuko venttiilit kun konetta pyörittää.
   
 6. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jos kipinää tulee niin pyörii,tai helpompi katsoa jakajasta,jos yli hypännyt niin sitten venoista.
   
 7. fennia

  fennia Gearhead

  Ei siitä välttämättä mitään sivuääniä kuulu. Jakajan kansi pois ja käsin pyörittelee konetta molempiin suuntiin ja katsoo paljonko klappia, tai seuraako pyörijä ollenkaan. Itsellä sai sopivassa kohdassa nytkytellen konetta pyöriteltyä yli 45 astetta ennenkuin pyörijä lähti mukaan.
  Sytytysennakon tarkistus antaa myös jotain osviittaa, jos jako on hypännyt.
   
  Muokattu: 29.1.2021
 8. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Mulla hyppäs 307 jako Pyöri niinku ois venttiilit auki. Koitin sillon ohivuodot kaikki oli hyvät. Sillon hyppyytti jaon aina takas. Ja lähti käymään. Kunnes taas Sammu ja hyppäs jako. Uudestaan mittasin ohivuodot. Sillon kuulin jakopäästä ääniä. Ni ajattelin aukasta. Ja siellähän se vika oli.

  met kannattaa se eka kattoa. Se oli vittumainen vika löytää. se oli niin väljä et hyppäs aina 2 hammasta. Ku ihmettelin mistä tulee semmonen naks naks ääni.
   
 9. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ei se nyt loppupeleis jäätävä remppa oo, melko nopiaan sen tekee.
  Vesipumppu irti, kiilahihnat eestä, jonku apulaitteen teline saattaa tukea tuoho vesipumppuu kans mut se ei haittaa, dampperi irti ( tää on oikeestaan se isoin vaiva, käytännös taitaa joutua tipauttaan kennot eestä et mahtuu ulosvetäjä), sit vaa koppa irti, ja uus ketju tilalle.

  Se ketju on niin halpa et jos lähet aukomaan niin osta valmiiks uus ketju ja asenna samal. Se meinaan hajoo joskus kuitenki, suurella todennäkösyydel sitä ei o vaihettu.
  Jos et o ennen tehny niin kun puhutaan "ketjust" siihe tulee molemmat hammasrattaat aina mukana, eli kaikki vaihtoon.

  Vaikket ois ennen tehny ni päiväs tekee rattosasti ystävämme keppanan kanssa.
   
  -Skeletor-, tero79 ja Seevu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!