caprice -84 alipainekaavio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja bandit_1, 16.5.2010.

 1. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  terve vaan!

  kysymys 1
  mistä ihmeestä löydän alipainekaavion capriceen, toi on export malli (suomi malli) eli ei tietokoneita ohjaamassa. tossa on water neckissä 2 alipaine "venttiiliä" ja imusarjassa siinä vieressä yksi. ne vähäiset export saastelaitteet ovat vielä käytössä (pakosarjan läppä, hiilikanisteri). pitäis saada letkut oikeille paikoilleen...

  kysymys 2
  pitäiskö kaasarin takimmaiset läpät aueta lämpösenä, nyt se alipainekello vetää sitä tankoa koko ajan silleen, ettei ainakaan tyhjäkäynnillä lämpösenä aukea. kello on kunnossa, kalvo ehjä.

  kysymys 3
  alipaineella toimiva pakosarjan läppä, siellä on ilmeisesti kellon sisällä jousi joka painaa työntövartta ulos, pitäisikö sen alipaineen jaksaa vetää se työntövarsi sisään? tällä hetkellä ei alipaineet jaksa tuota liikuttaa, mahtaakohan se olla perusasennossa kiinni vai auki (työntövarsi ulkona)?
   
 2. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  löytyiskö jo apua?
   
 3. ammi

  ammi 1st gear

 4. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  no nyt se kone tulosti noin 50 sivua niitä, vuosimallit 79-89

  vaati rekisteröimisen, mutta sieltä näytti löytyvän, kiitos
   

Kerro tästä muillekin!