Caprice alas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Jussijuu, 7.5.2019.

  1. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    miksi se tarttee saada alemmaksi?
     
    Karpov ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  2. Custom_Rod

    Custom_Rod Gearhead

    HANKALA VOORUMI :webmaster::rotfl:
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  3. SauliK

    SauliK Gearhead

    Edessä laikatut diesel jouset eikä ajettavuudessa mitään ongelmaa. Ainaki 10cm vakiota matalampi, ajettu on myös orkkis vietereillä joten vertailuakin on tehty. Auto tosin sedani ja siinä ei ainakaan kardaani mihinkään kolkuttele, jortaani on custom mittainen mutta muista syistä kuin madalluksesta. Btw jos haluttaa taakse lisää kantavuutta sitten niin tilaa rokkiautosta ilma iskarit, erittäin kätevät vaikkei omaa kompuraakaa olekaan
     
  4. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    No eipä se etupään madallus jordaanin toimintaan käytännössä vaikutakkaan... Mutta ilmaiskareista olen samaa mieltä, pirun hyvä lisä jos kuormaus vaihtelee ;)
     
  5. SauliK

    SauliK Gearhead

    joo myös takapää on samallalailla madallettu
     
  6. Skoll

    Skoll 2nd gear

    HÖH sanon minä, avasin tämän triidin siinä toivossa, että pahimmat pussihousut ja runkkarit ois ulisemassa kuinka autoille ei saa koskaan tehdä mitään mikä poikkeaa alkuperäisen tehtaan arvoista. Höh... hmphh, pannahinen

    Omat tuumaukseni asiaan: Unohda hetkeksi koko homma, säästä vähän rahaa ja laita ilmajousitus. Taisipa joku muukin ehdotella samaa.
     
    jjjkkk tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!