Caprice ja olds 307 bensapumpun vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Stance, 30.5.2020.

 1. Stance

  Stance Gearhead

  1990 Caprice wagonin mekaanista bensapumppu vaihdan ja ihmettelen ahdasta paikkaa. Onko mitään muuta keinoa kuin löysyttää ilmastoinnin kompura/ilmapumppua niin että sen saa kammettua pois pumpun edestä. Vanha pumppu olis irti muttei mahdu tulemaan riittävästi ulos kun tuo ilmapumppu ottaa kiinni.
   
  Muokattu: 30.5.2020
 2. Stance

  Stance Gearhead

  Hakemalla vanhoja olds 307 ketjuja löytyikin hommaan ohjeet. Eli pakko siis purkaa nuo kompurat ja ilmapumput edestä.


  "Ensin ilmastoinnin hihna irti,sitten kompressori irti ja sivuun roikkumaan ,ilmapumpun hihnapyörä irti ja ilmapumppu irti.Sen jälkeen etummainen kompressorin/ilmapumpun kannake levy irti. Sitten voikin irroitella pumpun."

  http://www.overdrive.fi/forum/threads/oldsmobile-307-kylmaekaeynnistys-ongelma.278525/
   
  maverick999 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!