Caprice STW renkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kuolinpesä, 18.1.2005.

  1. VMZ

    VMZ 1st gear

    295:eek: on mahtaneet olla litteät?

    Monesti offsetti heittää häränpyllyä ja ajo-ominaisuudet hapantuu sillä. Vaikka ei ne leveät renkaat koskaan mukavuutta paranna :odroll:
     
  2. Johnboy

    Johnboy 3rd gear

    ihan normaali koko muistaakseni. raapivat tosin lokasuojiin, eikä kääntyvyyskään ollut parhain mahdollinen :D komeat kylläkin!
     
  3. idiot

    idiot Gearhead

    Tulis ostettua Caprice stw ja nyt rupee tiet olee siinä kunnossa, että kesärenkaita alle pikkuhiljaa.

    Autoon ajattelin tilata peltivanteet South West Tradelta 15x7 & 15x8.
    jako 5x5 offsetti 7" on +6 ja 8" vastaavasti -6 keskireikä molemmissa 3,30"
    kai nämä käyvät Capriceen?

    mitä mieltä olette rankaista, onko taakse tuo 275/60/15 maksimi tuollaisella vanteella? ..mahdollisimman läskit kuitenkin tarkoitus laittaa.
    eteen olen ajatellu 235, mielipiteitä ja faktaa kaivataan. Kiitos! :wink:
     
  4. Damned

    Damned Gearhead

    Sikäli oot ainakin oikeilla linjoilla, ettet yritä eteen työntää liian leveitä nakkeja. Vaikka ne ehkä hyvältä näyttäisivät, ne söisivät niveliä kuin kyläsepän pajoittama saastekone bensaa.

    STRO-normistosta löytyy rajat että minkälainen vanne käy minkälaiselle renkaalle.
     
  5. idiot

    idiot Gearhead

    joo ei eteen turhan suuria tulla laittamaan, lähinnä kiinnostaa noiden vanteiden faktat, pyörii eteen- ja taaksepäi tarvittaes? :D :D :D :D
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Vastataas tähän: Hyvin ne renkaat sinne mahtu ja sillä pystyy jopa ajamaankin. Luulin että noi olis ollu vielä huonommat ajettavat, mut kyllä noi ovat ihan suht OK ajossa!
     

Kerro tästä muillekin!