Capricen etu markkerit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja linc., 15.12.2020.

  1. linc.

    linc. 1st gear

    kysymyksen auto on edelleen caprice vuodelta 1994 ja millaiset polttimot tuonne etukulmiin kuuluu, ilmeisesti kumminkin lasikantaiset mutta, kun kokeilin pieniä lasikanta polttimia niin kanta oli liian leveä ja edelleen, kun sähköt on säästyneet turailemiselta, haluaisin sopivat polttimot alkuperäisiin kantoihin.
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Yleensä 5W lasikanta, eli Philipsin 12961...
     
  3. LPV

    LPV 3rd gear

    Sinne kuuluu 2 erikokoista lasikantaista. Taaempiin reikiin, jotka on side markerit, pienet (T5) ja etumaisiin, ojavaloihin, isomat. Nuo isommat voivat olla T16 tai T20, en muista kummat mun 94 RM Estatessa on.
     
    linc. tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!