Capricen norsunkorva sivupeili

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Stance, 4.10.2008.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    Nyykähti tänään Caprice farkun apukuskin puoleinen sivupeili. Liekkö joku törmännyt siihen parkkiksella aikaisemmin mutta peilin runko oli hiukan vinossa jalassaan ja käänsin sitä käsin oikeaan asentoon, jolloin runkoa alaspäin vetävä jousi napsahti irti poikki. (tai ainakin järkeilin että sen jousen pitäisi olla kiinni peilin päässä...) Nuo peilithän on koria vasten käännettävät eli kun niitä nostaa ja samalla kääntää niin läpän saa käännettyä korin myötäiseksi.

    Kellään sattunut samanlaista? Nyt se jousi siellä autossa kiinni olevassa jalassa näyttää olevan irrallaan, pystyn sitä pyörittelemään kärkipihdeillä. Onko se yläpää hitsattu kiinni peilin jalkaosan metalliin?
     
  2. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Sulla on exportmallin peili. Noita on mustina, korinväriin maalattuina, ja kromattuina. Sama peili löytyy muuten 80-luvun alun Jaguar XJ6, XJS/Daimler sekä Rolls-Roycesta! Tosin noissa kromattuina. Sitä jousta voi yrittää korjata, mutta aika souvinki se on. Itsellä särkyi vuosia sitten peili, kun joku lie sitä potkinut yms.

    Hommasin uuden Reijo Vuorelta. Suurin hupi vaihtamisessaon muistaa teipata kunnon "vetojousi" siihen ohjausjohtoon , ennen kuin kiskoo peilin pois. Muuten uittaminen voi olla vaikeaa. Puolikojelautaa joutuu purkamaan mm. hanskalokeron pois , koska liitin on hanskalokeron tienoilla..
     
  3. Stance

    Stance Gearhead

  4. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Eipä oo tuollaisia peilejä tullut vastaan koskaan. Tosin ei oo noin uutta karpaasia ollunnakaan kuin koeajossa.

    Mielestäni peep mirror on nätimpi kui toi muovilärpäkke.
     
  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Ei ole kuule muovia tuo peili, vaan ihan metallia.
     
  6. Stance

    Stance Gearhead

    Onhan ne aerodynaamisempia ja varmaan nätimpiäkin, makuasia. Mutta tuollaiseen mustaan kenkälaatikon malliseen farkkuun tuo musta lärpäke sopii hyvin. Ja on muuten yksi parhaista peileistä mitä tulee näkemiseen. Sähkösäädöin todella näppärä käyttää.

    Täytyy alkaa kyselemään varaosaa tuohon.

    Niin onhan tässä sekin optio että jätän apukuskin sivupeilin kokonaan pois, kuulemma pienentää bensan kulutusta. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!