Caprin pohjapellit ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja seppo, 3.4.2002.

  1. seppo

    seppo 1st gear

    Ennen minäkin naureskelin jutulle, että Ford on ruosteen kemiallinen merkki. Nyt kun tiedän ettei se ollut vitsi, kyselisin apuja. Eli löytyykö jostain lattian korjauspeltejä Capri 2:een ? Motonet myy jotain peltiosia muttei juuri lattiapaloja.

    Onko muuten yleisesti kokemusta Motonet:n peltiosien laadusta ?

    Kiitos.
     
  2. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    motonetin kama on hyvää, saman auton kimpussa painin itekkin ja pellit ja muutkin osat motonetista on kunnon kamaa. Miva-car oy on toinen hyvä paikka ja varmasti löytyy kaikki osat mitä haluat, mutta hinta on kalliimpi kuin motonetissä. tosin motonetin valikoima on paljon suppeampi. http://www.miva-car.com on osote.
     

Kerro tästä muillekin!