centerlinen entisöintiä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja juhapih, 1.6.2010.

  1. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Mikäs tapa on paras kun pitäisi saada Centerline vanteisiin alkuperäisen kaltainen "harjattu" pinta? Ja tietty muutama naarmu pitäis saada pois. Hionta? Teräsvilla?
     
  2. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    HÄ? Eikö kukaan ei ole kunnostanut C-vanteitaan?
     
  3. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Mä vedin porakoneella rättilaikalla sellasen chrome polish metallin/kromin kiillotusaineen kera. Pinta ei toki vastaa "harjattua(?)" mutta kiiltää nii saatanasti ja on siistit.

    Ne nasta nupukat ja niiden ympärys täytyy kiillottaa sit käsin hinkaten... On aika mukavat :;D
     
  4. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tuo kiiltävä pinta vaatii enempi huoltoa, joten laískana ajattelin, että niissä nykyisin oleva pinta olisi helppo hoitoisempi. On vaan sen verran käytön jälkiä, että pitäisi tehdä jotakin siistimiseksi.
     

Kerro tästä muillekin!